perjantai 1. helmikuuta 2019

Elämä on yhtä blogijuhlaa! Tampereen yö vie Naimaan ja herkuttelemaan.

*Kaupallinen yhteistyö

Juhlittiin tuossa alkuvuodesta perinteisiä pikkujouluja Kaksplussan blogiverkoston voimin. Paikkana tietty tuttu ja turvallinen Tampere, johon ollaan jo kolmevuotta peräkkäin päädytty järjestämään nämä kemut. Tampere on paikkana mulle aika tuntematon ja onnistuttiin Marian kanssa myös eksymään tullessa. Minähän vanhana Tampere-reissaajana (käynnit laskettavissa yhdellä kädellä..) luulin löytäväni parkkihalliin johon vähän eksymällä päädyin vuosi sitten.

Aloiteltiin päivä tosiaan hylkäämällä auto parkkiin ja suunnaten Omena-hotelliin, mistä kirjoitinkin vähän isomman postauksen. Yöpymisenä paikka oli superjees vaikka muuten seuraavana aamuna ei kauheasti naurattanut. Aikaistettiin päivää hieman että saatiin tavarat hotellin huomiin ja suunnattiin siitä bussiin, jolla päästiin Ideaparkkiin mihin oli suunniteltu vähän kaikenlaista meidän päänmenoksi.

Pirkanmaan tanssiopisto järjesti meille huikean High heels-tanssitunnin. Minä tosin olisin sulautunut paremmin joukkoon jos oltaisiin vedetty tanhua, mutta oli ihana hypätä vähän (todella vähän..) mukavuusalueelta. Opettaja Manu Uimi oli mahtava persoona, ja jos asuisin yhtään lähempänä menisin tunnille ihan vaan hänen takiaan :D

Kuva: NEA, @neannii

Tanssitunnin jälkeen jatkettiin matkaa Ideaparkin yläkerroksessa sijaitsevaan kokoustilaan. Tilaan mahtui suurempikin joukko ja oli oikein passeli meidän pienelle porukalle. Kokoustilan perällä sijaitsi rento sohvarykelmä ja ahtauduttiinkin sinne vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan tuotteisiin mitä oltiin saatu testiin.

Mulle on vasta hetkisitten tullut tutuksi että kauppakeskuksissa on suurimassa osassa tämmöisiä kokousmahdollisuuksia, sekä jooissain jopa saunaostasto! Semmoinen taisi löytyö myös Ideaparkista. Saatiin Ideapark Subwaysta syötäväksi patonkia sekä salaattia ja juomapuolen hoiti Olvi.
Goodiebagissa kerrankin laatu korvasi määrän ja olen saanut testattua jopa kaikkia tuotteita! Hypin innosta kun saatiin taas näitä Medisoftin ihania vartalotuotteita, nämä on olleet meillä käytössä jo monta vuotta ja ostettu lisää aina loppuneisen tilalle. Lushin tuotteita ja yrityksen arvoja arvostan todellapaljon ja esimerkiksi bagista tulleet kylpypallot ovat olleet lasten talvi-ihon pelastus.

Muihin tuotteisin olenkin palannut jo ripotellen instagramin storiesin puolella ja varmasti myös jatkossa.

Illalla lähdettiin pienemmällä porukalla Tampereen keskustaan avattuun Naima-yökerhoon. Tämä oli itseasiassa jo toinen kerta kyseisessä yökerhossa ja molemmilla kerroilla on hauskaa riittänyt loppuun saakka. Meillä oli upea pöytä varattuna huikealla näköalalla Tampereen yli ja kuohuvaa valmiiksi kylmässä. Naimasta pystyy varata kätevästi pöydän ja juomaa vaikka omia synttäreitä varten. Me vietettiin keväällä polttareita mini-porukalla ja saatiin todella hyvää palvelua.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...