lauantai 22. joulukuuta 2018

5 asiaa jotka yllätti Omenahotellissa.

*Kaupallinen yhteistyö: Omena Hotelli

Meille on Kaksplussan verkoston tyttöjen kanssa muodostunut jo pieni perinne järjestää pikkujoulut Tampereella. Jo toista kertaa päästiinkin yöpymään Omena-hotellissa, joka on sijainnillaan ja kätevyydellään ihan ykkösvalinta tämmöisiin bailu-reissuihin. Voisin kuitenkin näin parin kokemuksen jälkeen sanoa että varmasti käytetään hotellia jatkossa myös perheen ja lapsien kanssa.

MIKSI VALITA OMENAHOTELLI?

1. SIJAINTI
Tampereen Omena-hotelli sijaitsi kätevästi kaikkien eri kulkuvälineiden läheisyydessä ydinkeskustassa. Itse saavuin paikalle autolla ja sain sen kätevästi parkkiin aivan naapuriin Hämppiin. Kävelymatkan päässä oli myöskin juna-asema sekä kauko-bussit. Matkustettiin hotellilta ensimmäiseksi myös Idea-parkkiin ja matka ei ollut pitkä myöskään sisäisille linjoille. 

2. EDULLINEN AIKAISTETTU SAAPUMINEN JA MYÖHÄINEN LÄHTÖ

Varauksen yhteydessä oli mahdollista myös aikaistaa saapumista tunnilla normaalin kello 15. saapumisen sijaan. Tämä kymmenen euroa kustantava palvelu oli loistava meille autolla saapujille, kun halusin jättää auton Tampereelle ja jatkaa julkisilla Idea-parkkiin. Tämä toi kivasti joustoa aikatauluun ja oli sovittavissa myös puhelimitse jo tehtyyn varaukseen. Huippu palvelu!3. TILAVAT HUONEET

Huoneesta löytyy reilun parisänkyn lisäksi myös kaksi varavuodetta, naamioituneena nojatuoleiksi. Omena-hotellin huone muuntuukin todella kätevästi myös perhe-huoneeksi. Isommat lapset nukkuvat kätevästi näillä varavuoteilla, mutta uskon että yön tai muutaman pieni lapsi nukkuisi parisängyn läheisyydessä myös retkipedissä. 

4. MONIPUOLISET LISÄVARUSTEET

Erityisen innoissani olin Omenassa olevista lisä-varusteista. Huoneista löytyy nimittäin vakio-varusteina mikro, jääkaappi sekä vedenkeitin! Tämä on varsinkin lapsien kanssa reissatessa todella kiva juttu, niin ei tarvitse pallotella ravintoloiden aukioloaikojen mukaan tai syödä pelkkää huoneenlämmössä säilyvää. Jos kuitenkin haluat nauttia hotelli-aamiaisen ilman häsäämistä, mahdollistaa sen alakerrassa sijaitseva Cafe Siilinkari. Voit maksaa aamupalan jo varauksen yhteydessä reilulla yhdeksällä eurolla. Tälläkertaa en ihan selvinnyt aamiaiselle asti, mutta viimevuonna se täytti vatsani oikein mukavasti ja oli monipuolinen! Oman aamupalani hain automatkalle Stokkan herkusta joka oli kätevästi matkanvarrella parkkiin mennessä. 
5. EDULLINEN HINTA

Omena-hotellissa yövyt edullisesti ja helposti jopa vilkkaimpina loma-aikoina. Suosittelen tätä vaihtoehtoa ehdottomasti helppoon ja stressittömään matkustamiseen. Omena-hotellit varaat helposti osoitteesta https://www.omenahotels.com/fi/booking/ ja näet heti lopullisen hinnan. 

Kiitos Omena-hotelli tästä pienestä hengähdystauosta arkeen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...