maanantai 16. huhtikuuta 2018

5x3 hyvää just nyt! 

Laura haastoi mut jo aikoja sitten tähän haasteeseen miettimään niitä omia ilonaiheita. Tää tulikin tosi hyvään saumaan, koska töitä on ollut aika paljon ja oli kiva pysähtyä miettimään että mikä pistää mut just nyt hymyilemään ja tekee onnelliseksi. 


Kolme hyvää asiaa päivissäniRutiinit ja tasapaino
Lähden töihin joko 5:30 tai 7:00 ja palaan kotiin viimeistään viideltä. Arki on tasaista ja viikonloput vapaita, jollen pelasta työkavereita pulasta. Oma pää pysyy hyvin kasassa kun jo muutenkin aikataulutettu arki ei saa ärsytyksiä työvuorojen sumplimisesta, meillä kun ei ole mahdollisuutta vuorohoitoon mitä kuitenkin tarvittaisiin. Olen kiitollinen työnantajalleni tästä mahdollisuudesta vaikka työskentelen pääsääntöisesti vuorotyötä vaativassa paikassa.

Nykypäivän somekulttuuri
Tammikuussa aloittaessani kokopäiväiset työt olin peloissani. Oltiin aika tiiviisti arjet viimevuonna yhdessä parin ystäväni kanssa ja ahdisti ajatus että työt vievät mut eteenpäin. Mutta ihanasti ollaan pidetty joka päivä yhteyttä Whatsapissa ja kuvat kummilapsista piristää työpäivää. Ääniviestejä kuuntelen hihitellen vessassa työpäivän aikana vaikka niissä ei ole yleensä päätä eikä häntää.

Tasavertaisuus
Meidän perheessä vallitsee tasa-arvo ja tehdään molemmat kaikkia juttuja. Okei, mä lupaan ryhdistäytyä keittiön siivouksessa.. heti kun mies pesee koneellisen pyykkiä!  :DKolme hyvää asiaa minussa


Muiden huomioon ottaminen. 
Välillä pitäisi osata laittaa se oma nenä edelle ja harjoitukset ovat kovasti käynnissä. Olen empaattinen ja jos jollain on huono päivä osaan itse ottaa askeleen taaskepäin ja välttää riitatilanteet.

Rentous. 
Oon kuullut aika monelta tyypiltä että välitän semmosta rentoa olotilaa ja stressittömyyttä. En sitten tiesä pitääkö paikkansa kun omasta mielestäni olen aika sählä :D

En välitä muiden mielipiteistä. Niin ulkonäköasioissa kuin asia-mielipiteissä. Seison sanojeni takana ja arvostan aidosti itseäni kiinnostavia asioita enkä laukkaa lauman mukana.


Kolme hyvää asiaa elämässäni


Koti.
Ja sen tuomat etuudet meidän arkeen. 

Some. 
Sosiaalinen media on vaan iso osa mun elämää. Se on harrastus, kanava ystäviin sekä osittain jopa työ. Vaikka kovasti yritän rajoittaa omaa ruutuaikaa, tarvitsen sitä ihan arkisiin asioihin joka päivä edes vähän. 

Lapsiperhearki. Koti-työ-päiväkoti-Pikkukakkonen-nukkumaan. Sitä oppii muuten kummasti tässä hullunmyllyssä arvostamaan satunnaisia arkivapaita.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Töiden alku. Oon päässyt hiukan haukkaamaan sitä kuuluisaa happea, vaikka rakastankin meidän lapsia ja just niitä arkivapareita niiden kanssa.
Kesä. Mullahan ei tänä vuonna oikeastaan kovin kummosia lomia tule olemaan, mutta luulen että arkeen mahtuu silti ihania kesäpäivä, sadepäivä ja pikkusia lomareissuja.
Kolme hyvää asiaa blogissaniAitous. 
Yritän kirjoitella ihan rennosti perusjuttuja, sillä se on vaan se mun juttu.

Iloisuus. 
Oon huono kirjottelemaan mistään elämän negatiivisista käännekohdista, joten niitä en halua mun blogiini tuoda. Kaikeksi onnekseni mun elämästä ei semmosia oikeestaan saakkaan, meillä rullaa tosi kivasti nyt!

Te tyypit sielä ruudun takana. 
Kiitoshan koko jupakasta kuuluu teille.Kerro sun TOP KOLME onnellisuus-asiat kommenttiboksiin! 

8 kommenttia :

 1. Hei täähän on hauska postaus! Pitäsköhän itekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Tähän kuului haastaa kolme mutta lumin jo kaikkien tehneen tämän :D

   Poista
 2. Vaikka ootkin omasta mielestäs sählä ni ehkä se asenne siihen sähläämiseen just on se juttu, joka saa sut näyttää muiden silmissä rennolta?

  Musta ainaki sä oot sellane huoleton, iloinen ja positiivinen tyyppi. Sun seurassa ei voi murjottaa 😍

  VastaaPoista
 3. Top 3, asioista jotka tekevät onnelliseksi juuri nyt:
  1. Lapsilla on kaikki hyvin
  2. Valo. Kevään tulo ja lupaus kesästä tuo voimaa ja energiaa, jota ei enää kuolleen talven jäljiltä ollut. Elämä alkaa voittaa
  3. Ensi viikonlopun äidin oma reissu

  VastaaPoista
 4. Monta tuttua onnellisuuden aihetta. :) Tän päivän top 3: kiva työpäivä, hyvää ruokaa ja tytön pitkät päiväunet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...