keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Kolmen kohdan kivat! 

Moi kaikki tyypit! Tekis suoraan sanottuna mieli piilotella viimeisimpien postauksien päivämääriä, niin hävettävän kauan on siitä kun viimeksi avasin bloggerin. Mutta koska nyt on helmikuu ja se on tunnetusti toivoa täynnä niin täälä ollaan! 

Alkuvuosi on tuonut aika suurelle osalle muutoksia. Myös meidän perhe on hilannut takapuolen niihin kuuluisiin ruuhkavuosiin, joita elelläänkin sit seuraavat vuodet onnellisena. Mutta siks just tää on KIVA NRO YKS koska oon vihdoin myös äidin ja vaimon (ei olla naimisissa mut neljäntoistavuoden jälkeen on tylsä sanoo tyttöystävä VINKVINK) myös työkaveri, uusi ystävä ja oikeesti uhan kiva tyyppi! 
KIVA NRO KAKS liittyy meidän tän päivän sapuskaan. Se oli niinkin eksoottista kun pilkottuja nakkeja, peruna-sipuli sekotusta ja hemapaa kerman kanssa uunissa. Nojoo, lapset tykkäs, mutta ollaan nyt parin viikon välein testattu SANNAN RUOKAKASSI-palvelua ja kyllä yksinkertasestikkin saa maistuvaa ja monipuolista. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä ja vihdoin saatu myös kala takaisin meidän ruokapöytään muussakin kuin puikon muodossa.. ja toi nakkipöperö ei siis tullut tosta kassista. 


Ja koska oon myös pistäny itteni tietty tähän newyear-newme shittiin mukaan, mun KOLMAS KIVA on jooga. Siis jos yhtään voitte uskoa tätä rautakankea taipumassa kohti varpaita niin kiitos! Mutta tää uus harrastus on jelppinyt ehottomasti mun hartiaseudun ongelmissa ja toivon että innostus jatkuu. Voitte vinkata kommenttiboksiin inspiroivia joogakanavia! 
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...