maanantai 13. marraskuuta 2017

Kausien välillä ja kurkkaus arkeen.

Kuinka monella sielä ruudun takana on tällähetkellä totaalinen kaaos eteisessä? HEP! Hikipisarat nousee pintaan kun katselen tuota vaatekasojen määrää. Meidän eteinen kun ei ole mikään tilaihme. Ja arvatkaa mitä. Meillä ei täällä etelässä ole kaivettu vielä edes talvivarustuksia esiin! On softshelliä ja kuorivaatetta. Ja tietty niiden alle villaa (täys, puu, sekä merino), fleeceä ja ties mitä muuta. Huomiselle oli luvattu jopa yksi miinus aste, talvi! Tule jo!


MUTTA HEI! Mä kirjottelin viimeksi meidän Kaksplussan bailuista, eli aikaa on mennyt (taas) tovi jos toinenkin. Pieni postauskärpänen onkin pitkästäaikaa puraissut takapuolesta koska luonnoksia on syntynyt aika tiuhaan tahtiin. Ihan jopa tuntuu että tää blogi vois kaivautua pölykerroksen alta. Jää nähtäväksi, yhtälailla kun toi eteisen kaaos.

Meidän syksy on hujahtanut niin vilinässä etten oo itsekkään pysnyt perässä. Minulla on uudet työkuviot, meillä on perheen sisällä haaveita (ei vauva! :D) ja tytöillä menee kivasti päiväkodissa. Oon helppottanut meidän ruuhkavuosia tekemällä töitä vaan puolet viikosta ja tähän asti se on tuntunut toimivalta ratkaisulta. Koska lapset tuntuu kasvavan silmissä, huomaan itsekkin alkaneeni miettiväni paljon enemmän naisten juttuja, kun viimeiset kolmevuotta on menty niin syvissä vesissä äitijutuissa. Tulevat postaukset onkin aikapaljon laajemmin jo lifestylea kun lapsiperhearkea.
Ihan oikeesti mun piti tulla kysymään että mitä hiivattia tonne puetaan päälle, kun toi aurinko on kadonnut jonnekkin erittäin syvälle. Huomena meillä on edessä tiistai. Se on meidän perheen tytöille viikon paras päivä, koska tiistai tarkoittaa muskaria. Näin kaavoihin kangistuneina mennään, jo neljättä vuotta :D

3 kommenttia :

  1. Jee, Klara is back! Tää syksy on mykistänyt munkin bloggaukset ja ilmeisesti tosi monen muunkin :/ Jospa tästä nyt itekin ryhdistäytyisi. Ja toi lapsen pukeminen on meilläkin aina yks päänvaiva ja ilmeisesti myös neidin, kun on alkanut vihaamaan pukemista!

    VastaaPoista
  2. Me ollaan hitusen pohjoisemmassa, mut kyllä me päikkyyn laitetaan jo talvivaatteita, kun siellä ulkoilmaan pitkiä pätkiä ja helpottaa lapsen pukemista kun ei ole montaa kerrosta :)

    VastaaPoista
  3. Me ollaan laitettu toppaa jos on miinusta, niin ei tarvi pukea miljoonia kerroksia, lapsellekin mukavempaa kun pukee itse :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...