sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Et sul lysti ois niin, VERKOSTOIDU

Nyt mä kirjotan sen ihana saman, mitä kirjotan aina näitten bailujen jälkeen. Tämä blogi on antanut mulle niin paljon! Enkä nyt tarkoita purnukoita tai puteleita, vaan mahdollisuuksia ja uusia ihmisiä. Eilen nimittäin avattiin taas viinipullot tuttujen ja tuntemattomien tyttöjen kanssa. Tavattiin Kaksplus-verkostolaisetn kanssa Radisson Blu Royalissa, Kampissa.  Meillä oli tilana kiva, katettu kokoushuone johon  mahduttiin toshyvin näin reilu kahdenkymmenen hengen joukkona.

Olen itse aika sosiaalinen tyyppi, mutta en kuitenkaan se puheliain. Annan rauhassa suunvuoron muille, vastaan kun kysytään sekä olen kiinnostunut muiden asioista. Näitten neitien kanssa ei kyllä hiljaisia hetkiä tarvitse jännittää. Päästiin Laitilan wirvoitusjuomatehtaan olut tastingiin, mikä oli mulle ihan uus juttu. Kalja on ollu mulle aina vaan kaljaa, ja vaikka viineistä sekä varsinkin työnpuolesta kahvista on tullut päivittäinkin etsittyä vivahteita ja makupareja, löyty niitä kyllä oluestakin! Oma lempparini oli toisena maistelemamme Helles.Lisäksi illan aikana järjestettiin pieniä arvontoja sekä tietysti pidettiin hauskaa. Äiti porukalla ei yleensä jutut lopu. Musta on ihana kun me ollaan kaikki niin eri muoteista, eri ikäisiä ja eri ammateista, osalla on lapset jo koululaisia ja toiset viettää vasta ensimmäistä vauvavuottaan. Silti tullaan kaikki hyvin juttuun ja osan kanssa ollaan jopa päivittäin yhteyksissä. Vaikka meitä yhsitää äitiys ja blogit, voin jo kutsua heitä ystäviksi ja kavereiksi.Suurkiitos kolmelle upealle järjestäjälle, Nealle, Petralle ja Jennille, tiedän että teillä varmasti harmaantui ja lähti muutama ylimääräinen hius tän viikonlopun vuoksi mutta kyllä me ollaan sen arvoisia ;)
Kiitos myös upeille yhteistyökumppaneille, goodiebagin sisältöön pääsette kurkkaamaan tulevaisuudessa Instagramissa sekä Snapchatissa (molemmat @klaraki). Blogiinkin tulossa kattavampaa juttua kun saadaan tuotteita testiin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...