sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Jos sul on varaani, käy kirppiksellä.

Olen ehdottoman nirso, mitä tulee perinteisiin itsepalvelukirpputoreihin. Kun ennen kahmin kamaa kotiin "kun halvalla sain", tulee nykyään mietittyä ainakin kaksi kertaa että tarvitaanko me todella tätä. Joskus jopa mietin että "tarvitsisikohan joku muu tätä näin edullisesti enemmän kuin me" eli seuraavalla viikolla kävisin tuotteen hakemassa kaupasta jos sille olisi vielä tarvetta. 

Vaikka itse kotiin kannettavan tavaran määrä on pienentynyt, on saldo kassalla ehkä samoissa lukemissa kuin ennen. Kymmenen halvan "ihan ok"-vaatteen sijasta liikutaan kassalle parilla kympillä sen seuraavan luottotunikan tai nahkakengät. Tietysti ostan myös niitä parin euron juttuja, mutta pyrin välttämään niitä jotka ei kolahda täysin.

Tytöille on tullut löydettyä kivoja juttuja edullisesti. Suosin Länsi-Vantaalta löytyvää Eemelin kirpputoria, jossa on maailman ystävällisin palvelu, edulliset pöytävuokrat sekä erittäin siistiä! Olen tehnyt täältä todellisia löytöjä, mutta toki on kertoja kun poistun paikalta tyhjinkäsin (luojankiitos). Viimeisimmät JEE löydöt olivat lippalakki ja reppu! 


Kiddow-lippis 4e ja Elodie Detailsin reppu 5e  

5 kommenttia :

  1. oo wow! Tonne munkin piti mennä viime viikolla. Jospa tällä viikolla saan aikaseksi mennä vähän tuhlaamaan tai säästämään :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...