maanantai 3. huhtikuuta 2017

YO ZEN Kids. Eettisesti, kauniisti ja sydämellä.

Lastenvaatemarkkinoilla vallitsee tälläkin hetkellä villitys. Vielä kymmenen vuotta sitten ne oli retrot, sen jälkeen Miikkari. Lista jatkuisi varmasti loputtomiin. Tämänhetken kuumimman huudon toivon kuitenkin jatkuvan loputtomiin. Niinkuin luomu ja lähiruoka ovat ottaneet harppauksen kansan sydämiin, on myös vaatteiden tuotanto suuremmassa osassa ostopäätöstä kuin koskaan aiemmin. Vaatteelta vaaditaan kestävyyttä, kauneutta sekä siedettävää hintaa, mutta myös sitä että takana häärii eettisyys. Hyvien valintojen "villitys" saisikin pysyä jokaisen kulutustottumuksissa mukana niin pitkään kuin mahdollista, ei hetken huumana.Uusia merkkejä toivotaan jatkuvasti. Ja iloksemme huomenna tiistaina kello 10 pääsevät nopeimmat naputtamaan YO ZEN Kidsin joutsenkuosit ostoskoriinsa. Ensimmäinen erä on saatavilla ainoastaan suoraan YO ZEN Designin sivuilta , mutta myöhemmin myös toivottavasti jälleenmyyjiltä ympäri Suomea.

Merkin takana on kaksi luovaa äitiä ja he kertovat itse yrityksestään näin "
YO ZEN on suomalainen lifestyle brändi, joka on tullut tutuksi aiemmin graafisista origamikoruistaan. YO ZEN -korujen markkinoille tulon jälkeen on elämissämme tapahtunut paljon. Meistä tuli tahoillamme äitejä! Tämä seikka muutti paljon. Näkökulmamme moniin asioihin muuttui. Yhtäkkiä huoltoasemien hoitopisteet ja leikkipaikat ilmestyivät kuin tyhjästä esiin, kaupungilla käveli äitejä ja isejä rattaita työnnellen, lehtien ja Instagramin lastenhuonekuvat ja 2-vuotiaiden päivänsäteiden taaperokuvat alkoivat kiinnostaa. Ennen nuo asiat olivat olleet meille yhdentekeviä.

Myös lastenvaatteet muuttuivat tärkeiksi. Niitä oli oltava, joskus useita settejä päivässä, ja niiden ulkonäkö ei ollut meille yhdentekevää. Kiinnostuimme lastenvaatteista, niiden kuoseista, eri merkkien tyyleistä, väreistä ja materiaaleista. Eettisyys ja luonnolliset materiaalit, istuvuus ja helppohoitoisuus olivat tärkeitä ominaisuuksia vaatteita valitessamme."


Suomessa suunnitellut vaatteet tuotetaan Pohjois-Portugalissa Cotton house Lds-tehtaalla, jonka omistaa tamperelainen perheyritys. Näin varmistetaan niin tuotteiden laadun ja materiaalin huippu, kuin myös prosessin eettisyys ja ekologisuus. Samalla tehtaalla valmistuu muunmuassa myös tunnetun Nosh Organicsin tuotteet. 
Huomenna lanseerattavaan mallistoon kuuluu unisex pusero, legginsit sekä tunika. Graafiset ja kauniit musta-valkoiset vaatteet saavat ehkä ensikerralla samisteluvaatteita myös äidille, mutta Paula ja Kate vihjailivat myös yllättävnsä myös väreillä. Kannattaa siis pysyä kuulolla, tästä merkistä kuullaan nimittäin vielä! 

YO ZEN KIDS TUOTTEET SAATAVILLA HUOMENNA KLO 10 YO ZEN DESIGNIN SIVUILTA

3 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...