keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Uusi upea Newbie store. 

Mä istuin juuri sohvalle. Sain tytöt istutettua iltapalle ja huokaisen ensimmäistä kertaa tänään. Sekunnin kaipasin sitä huoletonta ja kiireetöntä hoitovapaa-päivää kun pressipäivät voi kiertää rauhassa. Tänään olen kuitenkin tehnyt täyden työpäivän, ajanut kotiin, hakenut tytöt päiväkodista, ajanut vähän lisää ja hypännyt junaan. Käytiin kurkkaamassa Galleria Esplanadiin avattu Newbie store, ensimmäinen Suomessa. Ja skippasin kuitenkin muut kolme tapahtumaa :D


Pitkään seuranneet lukijat varmaankin tietää rakkauteni Newbien pehmoisiin lastenvaatteisiin. Niitä on ollut meillä käytössä synnäriltä asti, ja nyt myös kolme ja puolivuotiaana käytössä. Hempeät helposti yhdisteltävät kuosit ja yksiväriset ihanuuden houkuttaa edullisilla hinnoilla sekä puuvillan laadukkuudella. 


Liike oli mukavan kotoisanoloinen ja valikoima oli laaja niin tytöille ja pojille. Hyllyiltä löytyi myös asusteet, huovat sekä pehmolelut. Kaikissa ottamiaan kuvissa vilisee muidenkin lapsia, joten niitä en uskalla jakaa, mutta käykää vierailemassa liikkeessä sekä kurkkikaa muiden bloggaajien sekä median kuvat tapahtumasta, meitä oli sielä nimittäin sankoin joukoin :D Tyttöjemme suosikiksi nousi ehdottomasti ihanat glittertatuoinnit. Luulen että Helsingistä ei löydy tyyppiä jolle Lumi ei käynyt asialla leveilemässä. Pienempi ei uskaltanut istua penkkiin, mutta on kovin innostunut siskon timantista. Täytyy muuten sanoa että olin hirveän ylpeä kolmevuotiaasta. Hetkellisesti kovin ujokin tapaus oli rohkeasti hypännyt penkkiin ja kertonut toive kuvionsa ja värinsä ennenkuin pääsin edes itse lähelle.


Kotiin tuotiin hempeä goodiebag, sekä kassan kautta kotiutettiin uusia kalsareita. Nämä piristivät hyvin väsyneen äidin mieltä, sillä kotimatka ei sujunut ihan niin jouhevasti kuin suunnittelin. Junan vaihderikko ja pienemmän neidin  30minuutin huutoitku ahtaassa tilassa nauratti kaikkia muita paitsi minua... 

Kiitos kutsusta Tytti, tullaan varmasti näkemään myös jatkossa! Ja kiitos seurasta Sallalle! 


Uudet liikkeet avaavat ovensa huomenna kello 9 Helsingin Galleria Esplanadissa sekä Citykäytävällä.

4 kommenttia :

  1. Oi miksi nämä kaikki ihanat liikkeet avaa aina vaan Helsinkiin?!?!? Täälä toinen Newbie fani,ne vaan on niin ♡♡

    VastaaPoista
  2. Äää en ollu ennen tätä päivää edes tiennyt että tollasia Newbie storeja on! Pakko käydä tuolla, kun ens kerralla meen Helsinkiin!

    VastaaPoista
  3. Äää pakko päästä käymään tuolla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...