keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Yllätys arkeen, reput selkään ja menoksi. 

Niin se päivä koitti. Täysin suunnittelematta, aivan yhtäkkiä päin (ainakin meikäläisen) näköä. Meillä on nimittäin täällä vaatteet nimikoitu, teippivaipat ostettu ja reput pakattu. Tiedättehän te mitä se tarkoittaa? Päivähoitoa!  

 En ollut suunnitellut tätä mitenkäänpäin tähän kevääseen, koska meidän hoitopaikka vaatimukset olivat niin kovin haasteelliset. Työmatkani oli suoraan sanottuna arsesta viime kesäisen muuttomme myötä. Nyt minulle siunaantui kuitenkin tilaisuus työskennellä osa-aikaisesti puolet lähempänä, joten parempi siis katsoa kuin katua! 

 Tytöt olivat eilen ensimmäistä kertaa hoidossa. Perinteisesti äitiä taisi jännittää vähän enemmän, Lumihan ilmoitti jo vientimatkalla jäävänsä yöksi.. oikeastaan kolmevuotiaan hoidon aloitus ei jännittänyt minua pätkääkään. Enemmän irtoavia hiuksia aiheutti puolitoistavuotias, joka tutussa kylässä ollessaankin saattaa käydä kuikuilemassa perääni eteisessä. Päivä oli kuitenkin mennyt hienosti, mitä nyt mies tapansa mukaan kertoi hyvin vähäsanaisesti. 

 Minulla itselläni on tosi hyvä fiilis uuteen työhön, työporukkaan ja haasteisiin. Jännäähän se on hypätä uuden tiimin keskelle, mutta ainakin nyt parin viikon sisään tuntuu että minut on otettu hyvin vastaan.  Koen jo näiden muutaman vuoron jälkeen olevani paljon energisempi ja vähän löytäneeni itseäni sieltä kotiäitiysvuosien alta. Toivottu muutos siis! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...