sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Paniikki pakkasesta

Ei tarvitse kauhean vilukissa olla, että pysytteli sisätiloissa nuo paukkupakkaspäivät. Meillä tuli neidellä itku jo roskien viemisestä vaikka se hoidettiin pulkan kyydissä. Nyt vaikka sää on lauhtunut, ei kolmevuotiasta huvita ulkoilma. Pieni kammo taisi jäädä vaikka päällä oli kaikki mahdollinen villa. Mä olenkin päässyt siivoilemaan kaappeja ja tehnyt hankintoja keväälle kun tytöt on leikkineen poneilla ja petseillä. Nuorimmainen voisi pikkuhiljaa avata sanaisen arkkunsa, jaksaisivat yhdessä leikkiä pidempään.

Tänään meillä on viikon ainoa kokoperheen yhteinen vapaapäivä. Aamulla minä nukuin pitkään, niinkun aina miehen ollessa kotona, jonka jälkeen lueskeltiin tyttöjen kanssa kirjoja. Yritin saada taas neidit pihalle, mutta vitkuttelun tuloksena oli että Sira meni ulos nukkumaan ja minä avasin koneen. Lumi sai luvan katsoa jakson Prinsessa Sofiaa. Mies katosi pitkästäaikaa oman harrastuksensa pariin.Me ollaan oltu tänävuonna tosi tyytyväisiä meidän talvivarusteisiin. Tytöillä on ekaa talvea Molon haalarit ja tilasinkin hyvällä alennuksella Lumille jo ensivuodeksikin samalta merkiltä. Siralla on tällähetkellä koon 80 haalari ja toivon että tuo isosiskon peura on sopiva hänelle ensitalvena. Kenkinä meillä on ollut Kuomat molemmilla. Muitakin löytyy mutta eivät vaan oikein eksy jalkaan, niin nopeat ja helpot nuo Kuomat ovat.
Hyasintit ovat ainoa muisto joulusta ja kohta niidenkin aika on jo ohi. Vihdoin. Puolivuotta juhannukseen!

Mä taidan nyt kaivaa mun uudenvuodenlupauksen eli kahvakuulan esiin ja ruveta hommiin. Ehkä.

4 kommenttia :

 1. Meidän lapsi inhoaa talvea :D Päiväkodista kun hakee, niin se noijailee johkin seiniin siellä, kun ei kiinnosta talvileikit.. :D Kesäsin ihan toista maata. Oonkin just ajatellut, että ens vuodeks vois ostaa jonkun superlämpimän haalarin, että saa sitten seisoskella rauhassa. Nyt meillä on vaan joku Lassie, vaikka ihan jees sekin on ollut :) Kenkinä meillä on Sorelit ja ne on tosi lämpimät ja helppo vetää kans jalkaan :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat haalarit ja tuo toppapussin kuosi! <3

  VastaaPoista
 3. Noissa haalareissa on kyllä kadehdittavan hyvät heijastimetkin! ja söpöt kuosit teidän tytöillä :)

  VastaaPoista
 4. Pihvi kyllä nauttisi ulkoilusta säässä kuin säässä, mutta Papu vihaa muunmuassa auringonvaloa, tuulta, kylmää, sadetta (vesi- tai lumi-) ja kuumaa. On hieman haastavaa löytää neidille sopivaa ulkoilukeliä 😅

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...