keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Kanamunadietti ja muita hymyilyttäviä asioita.

Eilen havahduin siihen että kolmevuotias kysyi "mikä harmittaa". Eihän tässä mikään harmita, mutta empä muista onko ollut mitään järin normaalista poikkeavaa joka ilahduttaisikaan. Tänään päätin pitkästä aikaa antaa taas mahdollisuuden niille pienille jutuille.

Keskiviikko ja torstai ovat kaaosta täynnä. Näinä päivinä kerhossa pitäisi olla puoli yhdeksän. Syksyn kerhojen kohdalla meidän jokainen aikataulu on pettänyt, paitsi tänään! Saavuimme kerholle vain muutamaa minuuttia yli puolen, normaalin kello yhdeksän sijasta.

Pelkkiä kanamunanvalkuaisia syövä kupuksemme uskaltautui tänään maistamaan myös muutamia lusikallisia pinaattisoppaa. Myönnän, että seassa oli myös sitä kanamunaa huijaukseksi, mutta kyllä me hänestä vielä suht kelpo kansalainen saadaan.


Joulun lähestyessä siivosin tyttöjen lelut ja pakkasin ison kasan hyväkuntoisia seuraaville käyttäjille, Ajattelin huomena ajaa ne Hopelle tai vastaavalle yhdistykselle, jospa hymy tulisi jonkun muunkin suulle. Olisko jollain suositella jotain paikkaa? Kaipaako ensikodit esimerkiksi pienten ihmisten leluja?

Viikonloppuna saan myös isosiskoni taas tänne sivistyksen pariin muutamaksi päiväksi. Perjantaina treffataan äidin luona, vaihdetaan kuulumiset ja parit paketit. Ja toivottavasti syödään, syödäänhän? Jotain pitäis hänellekkin käydä ostamassa, mutta onhan tässä vielä aikaa..Ja arvatkaa mikä hymyilyttää kaikista eniten. Minä aijon herättää tämän blogin eloon. Olen ahdistunut viime kuukausina kovasti muiden luomista klikkiotsikoista, en minä halua semmosia kirjottaa. Joten nyt saatte nähdä meitä, ja meidän perusarkea hyvinkin useasti.

Mikä hymyilyttää?

5 kommenttia :

  1. Miekin ahdistun aina klikkiotsikoinnista ym. Pitää just muistutella aina itselleen, että pitää tehdä vain ja ainoastaan sitä omaa juttua ja mikä itsestä tuntuu hyvältä, ettei lähde vahingossakaan virran mukaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...