keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulukemut pienille.

Sunnuntaina keräännyttiin Iinan ihanaan asuntoon viettämään pikkujouluja. Tänä vuonna sairastelujen ja joulukiireiden myötä porukka oli hieman aikaisempia vuosia nähden eri, mutta silti oli ihana herkutella ja nähdä tuttuja tyyppejä! 
Tuotiin kaikki vähän tarjottavia sen enempää  stressaamatta nyyttärimeiningein ja pöydästä löytyi niin suolaista kun makeaa. Oltiin myös sovittu pienistä pikkujoululahjoista, mikä oli varsinkin meidän vanhemman mieleen.

Mua aluksi vähän jännitti miten saan itseni ja lapset Vuosaareen asti, mutta hienosti selvittiin, vaikka matkalla jäätiinkin Porttipuistoon vähän ostoksille ja lounaalle. Lumi otti onneksi autossa vielä pikatirsat ennen juhlia. 


Iinalla oli kotona jo ihanan jouluista ja kävinkin heti maanantaina ostamassa meille kuusenalusmaton. Ihan vaan vinkiksi tolle miehelle että sen puun vois jo hakea pihalta sisälle, mutta ainakaan vielä ei oo vinkki mennyt perille. Ehkä me viimestään aattoaamuna päästään se koristelemaan! Kiitos teille kaikille ihanille vielä seurasta! 

Kuvat: Laura Ukkola

4 kommenttia :

  1. Sulle ois haaste mun blogissa :D http://withlovelauraliam.blogspot.fi/2016/12/10-vinkkia-aloittelevalle-bloggaajalle.html

    VastaaPoista
  2. Oi, taisi olla aika ihanat joulukemut ♥

    Hyvää joulua teidän perheelle ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...