torstai 1. joulukuuta 2016

24 x turha tapa

Voihan joulukuu. Kaupassa ei voi käydä miettimättä mitä pitää ostaa siskon kaiman kummin koirille ja suutaan ei voi avata ettei lipsauta leikki-ikäisen kuullen toimineensa joulupukin apurina. Tämä äiti tarvitsisi 24-luukun stressinpoistokalenterin. Jokainen luukku muistuttaisi hengittämään ja muistuttamaan että yksi ja kolme-vuotiaat ovat vielä hyvin pieniä ja innostuvat ennemmin lahjapapereista sekä mummista ja ukista kuin kaikesta kaupasta löytyvästä Frozen-krääsästä.

Uskallankohan tähän samaan hönkäykseen ilmoittaa että meidän tytöillä ei ole joulukalentereita. Olin kovaa vauhtia kasaamassa isommalle Little Pet Shop-luukkuhässäkkää, kunnes tajusin että sehän on aivan liikaa. Joka aamu avautuu pussukka mistä löytyisi kuuden euron LPS. Ei kiitos. Petsit löytyy kylläkin jo kaapista, niitä haalin 24  kappaletta kirpputorilta noin euron kappale hintaan, mutta silti. Ehkä joulupukki sitten tuo niistä osan.

Koska meillä ei myöskään syödä suklaata (siis lapset, äiti kyllä), näin täysin turhana suklaakalenterin ostamisen. Kaksikymmentäneljä aamun aloitusta pienellä suklaapalalla. Äidin sokerikoukku kertoo jo sen että taaperoille se olisi kohtalokas yhdistelmä ja huono tapa olisi omaksuttu. Ehkäpä käyn ostamassa tytöille pari tarra-arkkia jotka leikkelen joulusukkaan. Näin ajoissa joulukuun ensimmäisenä :D

Joulu on kuitenkin saapunut hieman meidänkin kotiin. Olohuoneesta löytyy kalenteri-kynttilä sekä kuusi, tytöiltä taas (tyhjä)sukka sekä oma pieni isovanhempien tuoma joulupuu. Ehkä me iltapäivällä haetaan vielä alakerrasta viimevuodelta säilyneet tontut.

HANNA kirjoitti hyvän postauksen kaikesta joulukalentereihin liittyvästä stressistä. Käykää lukemassa se ja kurkatkaa samalla myös muut ajankohtaiset aiheet. 


4 kommenttia :

 1. Ei meilläkään ole kalentereita. Tarkoitus oli Ässällä tehdä, mutta ei sitten tullut tehtyä. Ja voihan joulukoristeet... ne on niin pirun kalliita, ettei ole tullut niitä juurikaan hommattua. Ehkä muutaman tonttu pitää väsätä lasten iloksi. Eikös jouluna ole tärkeintä ruoka ja yhdessäolo? Ainakin mun mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat on kyllä joulutarvikkeissa ihan kamalia! Itse oon joka vuosi ostanut tammikuussa alesta seuraavalle vuodelle :D

   Poista
 2. Hyvä, että joku uskaltaa sanoa sen ääneen! Voi kiitos linkityksestä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...