keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Keskiviikko, toivoa täynnä.

Elossa ollaan! Jotenkin kummasti selvittiin syntymäpäivistä sekä arjen muista kissanristiäisistä. Miksi sitä pitääkin aikatauluttaa kalenteri ihan täyteen ja kotipäivät jäävät vähälle. (Ja arvatkaa heräsikö Sira juuri kun mulla olisi nyt sekuntti aikaa istuan tässä.

Mulla on nyt syksyn myötä iskenyt ihan hirveä sisustusvimma. Tai siivous. Hetki sitten vein kirpputorille ison kasan tavaraa ja vaikka jouduin osan tuoda takaisin oli tyttöjen vaatteet ja tarvikkeet onneksi mennyt kuumille kiville. Ostin KonMarin E-kirjana ja sitä selanneena olen heitellyt tavaraa pois ja yrittänyt löytää jokaiselle oman paikkansa. Mitään tosifania ei kyllä saa musta edes kaulimalla. Ihan hyvä idea kyllä. Oma vaatekaappi on kokenut ehkä suurimman kolauksen. Kyllä oli aikakin.


Äidille on löytynyt kierrätyksestä kympillä nahkaiset Timberlandit ja muutamalla kympillä UGGit. Jospa tämä talvi mennään muissa kuin tennareissa. 

Tänään aamulla vein Lumin kerhoon, käytiin Siran kanssa kaupassa ja sen jälkeen suunnattiin kunnan perhekahvilaan. Oli oikein positiivinen yllätys ja kiva tutustua vähän muihin vanhempiin. Pieni viihtyi hyvin uusien lelujen keskellä jaäiti taas kuuman kahvikupin äärellä Tämä pieni kylä tarjoaa ihan ihmeellisen paljon toimintaa lapsiperheille. Huomenna meilllä on taas kerhopäivä, mutta iltapäivällä minä vien lapset hoitoon ja suuntaan vähän blogihommiin.


Yön aikana meidän piha on täyttynyt valkoisesta lumesta ja kaivettiin toppakamat lapsillekkin esille. Vielö odotellaan Lumin kenkiä postissa ja sitten oltaisiin valmiita talveen.  Ja jouluun! Siihen ollaan oltu valmiita jo 10 kuukautta.

Mitä teille kuuluu?

1 kommentti :

  1. Joulu!!!!<3 täälläkin ollaan oltu siihen valmiina siita saakka kun kinkku loppu.. xD pitäkää hauska päivä, harmittaa etten pääse!! :/ hemmetin työt kun häiritsee tätä harrastusta ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...