lauantai 1. lokakuuta 2016

Viikonloppu yksinhuoltajana- EI KIITOS

Meidän tyttöjen viikonloppu alkaa olemaan puolivälissä. Joka kerta kun mies pakkaa tavaransa ja lähtee omiin puuhiinsa täyttyy myös meidän kalenteri. Ollaan kovin liikkuvaista sorttia muutenkin, mutta ajatus sadesäästä, kahdesta alle kolmevuotiaasta ja kotitöistä saa jalkoihini vipinää. Kun pysyttelee pois kotoa säästyy sotkulta, ruuan laitolta ja näin ollen siivoamiselta ;)


Perjantai aamun vietin töissä. En ookkaan vielä tänne blogin puolelle tainnut mainita että oon syykuussa käynyt tekemässä muutaman vuoron miehen viettäessä (rentouttavia) lomapäiviä lasten kanssa. Vuorot ovat sijoittuneet onneksi aikavälille 5-13 joten olen ollut jo päiväuniaikaan takaisin. Tosin väsyneenpänä kuin koskaan. Perjantaina, juuri kun kuvittelin ummistavani silmäni hetkeksi ennen kuin nuorimmainen herää taas touhuamaan, kuului tyttöjen huoneesta jo vaativa pyyntö. Syötiinpä siis välipala, pakattiin kamat ja etsittiin tovi kadonneita avaimia. Lopulta sain tytöt autoon, taskussa vara-avaimet. Kipastiin nauttimassa kaverin uudessa kodissa kakkua ja vaihtamassa noin sadanvuoden kuulumiset. Jokin päähänpisto sai minut myös Ikeaan. Kahden väsyneen lapsen kanssa. Toinen juoksi käytäviä törmäillen ihmisiin samalla laulaen "Taakse jääääääääää" kun toinen tiputteli ostoksia ja omia vaatekappaleitaan rattaista matkan varrelle. Rentouttava reissu, mutta saatiinpahan patjat.

Illalla päätin jo että lauantai pyhitetään omalle kodille. Suljetaan puhelimet eikä avata ovea kenellekkään. Mutta toisin kävi ja löydettiin itsemme iltapäivällä kaupoilta sekä ängettiinpä vielä ystävän luokse syömään. Ai että on elämä helppoa kun koteja löytyy sieltä täältä.


isi. tuu jo kotiin.

5 kommenttia :

 1. Oho, aika vauhdikkaan kuuloista! Ikea-reissu varsinkin kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. :DD

  VastaaPoista
 2. mä en jostain kumman syystä yleensä lähde tyttöjen kanssa kolmestaan mihinkään :D kuulostaa liiankin tutulta tuo ikea reissu :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä aika aktiivisesti meen ympäriinsä noiden kanssa mutta nää yleiset paikat saa aina miettimään ett MIKSI :D

   Poista
 3. mulla itsellä on 5 lasta ja ikää heiltä löytyy 1v,2v,4v,6v ja 7v.. siinä jos jossain koetellaan hermoja kun meen kaikkien kanssa kauppaan. No ei pidä valittaa :) elämä on ihmisen parasta aikaa.. (ja kauppareissut?)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...