lauantai 15. lokakuuta 2016

B E I B A M B O O - Best for baby SIS. ALEKOODIN

yhteistyössä beibamboo

Jokainen uusi alkava elämä on ihme. Se on tapahtuma jota ei voi ennustaa, pitkääkin pidemmän odotuksen lopputulos. Välillä noilla pienillä ihmeillä on jostain syystä hieman kiire maailmaan ja silloin meidän pitää antaa kaikkemme heille, jotka eivät omin sanoin tai elein pysty vielä pyytämään. Suomessa keskosena syntyy noin 4% lapsista, heistä yksi on Nina Ignatiuksen tytär. Hänen syntymänsä jälkeen kehittyi vaatemallisto lapsille, niin pienille kuin suurille.

BEIBAMBOO tarjoaa yksinkertaisia vaatteita vastasyntyneestä kaksi ja puolivuotiaaseen. Koska vauvan toisiksi kehittynein aisti on tuntoaisti, halusi Nina tuoda markkinoille pehmoisia, lapsen mukana kasvavia perusvaatteita, ilman ihoa vasten tulevia kutittavia lappuja tai kovia saumoja. Mallistosta löytyy erikseen tuotteita myös sairaalaan keskosille ja niitä käytetäänkin suomen suurimpien sairaaloiden keskososastoilla.

Kun minusta tuli äiti, syliini nostettiin kaksi ja puolikiloinen pieni tyttö. Syntymä tuli täysin yllätyksenä neljäviikkoa ennen laskettua aikaa, raskausmyrkytyksen saattelemana. Pienimmät vaatteet olivat ensimmäiset kahdeksanviikkoa kuin jätesäkkejä, kunnes muutamassa viikossa siirtyivät odottamaan pieninä seuraavaa käyttäjää. Olisimpa tiennyt Beibamboosta tasan kolmevuotta sitten.


Koodilla KlaraBeibamboo  saatte verkkokaupan tuotteista -20% alennuksen. Koodi on voimassa kuusi kuukautta, eli maaliskuuhun 2017

2 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...