keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Yksivuotiaan syntymäpäiväjuhlat.
Lähes kaksikuukautta sitten meidän pienin ylitti yhden ikävuoden rajan. Juhlittiin silloin pienimuotoisia yhteissynttäreitä, miehellä kun on syntymäpäivä vuorokautta ennemmin. Näistä juhlista ei paljoa stressiä otettu. Kakku tehtiin valmispohjista, tyttöjen tädit hoitivat (onneksi) voileipäkakut ja pöytäliinat jätettiin silittämättä. Juhla aamuna tein vielä extempore-mokkapalat ja pilkottiin hedelmiä ja vihanneksia naposteltaviksi.

Aikaisemmat lastenjuhlat ovat toteutuneet jollain teemalla. Nyt mentiin kuitenkin laina-koristeilla. Käytin törkeästi hyväksi baby shower-koristeita jotka meille jäi kesäkuisista juhlista. Uusi koti on ollut mahtava juhla-paikka, vaikka neliöitä on aivan liikaa sotkettavaksi. Me kuitenkin livahdettiin tyttöjen kanssa kotoa karkuun yhtä vikkelästi kuin vieraatkin, jotta mies pääsi ystävienä kanssa saunomaan.

Ensikuussa olisi taas edessä komlevuotiaan juhlat. Hänen toiveenaan olisi  tietenkin Frozen-synttärit, mutta äiti haluaisi vetää yhtä riman ali kuin näissä heinäkuisissa juhlissa. Ehkäpä alankin metsästelemään sinisiä koristeita, jos jotain saataisiin aikaan.


4 kommenttia :

 1. Ihanan näköiset juhlat! Helppo on just hyvä, koska ei kukaan kuitenkaan muistele jälkeenpäin missään että olipas niin kivat lastenjuhlat :D :D Varsinkaan tässä tapauksessa sankari itse vielä :'D Toi kakku on sitäpaitsi ihan todella ihanan näköinen, katsoin jo ennen kuin luin :) Ja Frozenit on onneksi niin helpot, kun sitä krääsää löytyy yllinkyllin! :D

  VastaaPoista
 2. en kestä et lumikin on jo kohta 3v !!!!

  - Julia F (en jaksa kirjautuu nyt :D)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin ensi viikonloppuna juhlitaan 1-vuotis karkeloita!
  Tyttö kyllä täytti jo 6.9, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

  Kivan näköistä teillä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...