keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Ruissalo - Rakkautta kahdestaan.


Syyskuu oli meidän perheelle vuoden ruuhkakuukausi. Minä palasin töihin tekemään muutaman vuoron, mies alkoi löysemmän kesän jälkeen tekemään töitä normaaliin vikkelään tapaan ja starttasi meillä jopa lasten harrastuksetkin. Ei siis voinut olla parempaa ajankohtaa startata auto, viskata lapset hoitoon ja lähteä nauttimaan miehen kanssa kahdenkeskeisestä ajasta. Viime kerrasta on jo luvattoman kauan aikaa, mutta nyt päästiin juhlimaan sekä syntymäpäiviäni että vuosipäiväämme  Ruissalon kylpylään. Vaikka molempien laskemisen on lopettanut jo vuosia sitten oli kokemus rentouttava ja virkistävä. Saimme käyttöömme ihanan Mini-sviitin suurella sängyllä ja merinäköalalla. 

Kylpyläreissu oli jo toinen tälle kesälle. Heinäkuussa kävimme lasten kanssa Naantalissa, joka oli oiva lisä paahtavan Muumimaailma-päivän jälkeen. Tälläkertaa päästiin onneksi nauttimaan helppoudesta. Syötiin silloin kun meillä oli nälkä, lähdettiin ulos ilman että erään kolmivuotiaan mieli ei heilahdellut. Omani tosin heilahteli. Olin niin kaivannut tätä. 

Viikonloppu oli ehkä syyskuun kaunein. Kylpylä olisi tarjonnut mahtavia aktiviteetteja (kajakkeja sekä pyöräily tarvikkeiden vuokrausta). Mutta paahteisessa säässä tyydyttiin ihastelemaan kävellen läheisiä luontopolkuja sekä venesatamaa. Läheltä löytyi tietysti myös golffareiden nurmikot sekä leirintäalueelta minigolf. 

Allas-osastolla kellumisen jälkeen söimme illallisen aulasta löytyvästä ravintolasta. Paikanpäällä aloitteli live-bändi ja fiilis oli ihanan rento. Ruokalistalta löytyi jokaiselle jotain, oma kanani oli suussasulavaa vaikka hetken koin pientä annoskateutta mieheni burgerista. Kerroinko jo asiakaspalvelusta? Tunsin koko vierailumme ajan olevani kovin tervetullut, se kun ei nykypäivänä tunnu olevan enää itsestään selvyys.

Kiitos  Ruissalo tästä ihanasta mahdollisuudesta tutustua kylpyläänne. Ruissalon kylpylä sijaitsee pienen ajomatkan päässä Turun keskustasta. Tänä sunnuntaina 2.10 Merisalissa, kylpylän ravintolassa nautitaan klo 12-18 JAZZ-BUFFETISTA, syysloma viikko täyttyy kovaa vauhtia, eikä kannata unohtaa paikkaa miettiessään kaveriporukan tai työyhteisön pikkujouluja. Sivuja pääsee tutkailemaan tarkemmin TÄSTÄ.

2 kommenttia :

  1. Oi, miten ihanaa! Varmasti teki hyvää teidän parisuhteelle tuollainen kahdenkeskinen pakomatka. <3 Pitää muistaa itsekin välillä tehdä Niken kanssa vastaavia reissuja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...