maanantai 22. elokuuta 2016

Turhuuksia vai tarvetta?

Kun lapsi saapuu perheeseen, muovautuu aika monesta äidistä jonkin asteinen lastenvaateaddikti. Moni varmaan tietää tunteen kun olet juuri käynyt sovittamassa kuudenkympin farkkuja itsellesi.  Ei vaan raaski, vaikka täydelliset olivatkin. Koska olet yksin kaupoilla, käyt kurkkaamassa "ihan pikasesti", onko lastenosastolle tullut mitään uutta. Poistut kaupasta pussin kanssa, joka ylittää farkkujen arvon, mutta pussi ei todellakaan sisällä niitä farkkuja vaan kasan trikoisia ihanuuksia koossa 80 ja 104. 

Lauantaina lähdin yksin kaupoille, josta jatkoin matkaani viettämään iltaa ystävälle. Taas se pikainen kauppareissu. Ostoslistalla isommalle mustia legginsejä sekä neutraaleja sukkia. EI mekkoja EI TUNIKOITA. Pompulatkin sai jäädä kauppaan vaikka olisi ollut kiva tuoda "tuliaisia". Käsivarrelle kertyi jo pino edellämainittuja. Mutta arvatkaa! Ne jäi kaikki kauppaan. 


Vaikka pussi oli kovin tylsä tyhjentää kotiinpäästyä, eikä Lumikaan jaksanut innostua oli oma mieleni kovin tyytyväinen. Ei me tarvita jokaista ihanaa uutuutta kaupasta, ainakaan ihan joka kerta. ;) 

Kenelle muulle on tuntunut turhalta ostaa ihan näitä peruspilareita? 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...