perjantai 19. elokuuta 2016

Sponsoroitu video: Kiitos äiti. Kiitos lapset.

Postaus toteutettu yhdessä P&G.n kanssa

Jokaisella on se henkilö. Hän johon turvaudutaan hädän, ilon, surun tai luottamuksen tarpeessa. Side joka on saatu aikaan noilla samoilla tunteilla ja tarpeilla. Kahden pienen lapsen äitinä toivon että olisin heille juuri tämä kyseinen hartia johon nojata. En kuitenkaan koe asemaani uhatuksi jos joku päivä huomaan että olemme saaneet elämäämme jonkun joka täyttää tämän paikan vieläkin paremmin.  Tunne-elämä alkaa muotoutua jo varhais-lapsuudessa. Minun tehtävänäni onkin luoda hyvä pohja sosiaalisuudelle, toimeentulemiselle ja empatiakyvylle, jotta heidän ei koskaan tarvitsisi kokea olevansa yksin.

Tiukan paikan tullen toivoo aina että on joku jolle voi soittaa tai mennä pirauttamaan ovikelloa. Onneksi myös muistot, menneet tapahtumat antavat voimaa. Jokainen kokemus vahvistaa ja kasvattaa, niin huonot kuin hyvät. Lähipiirissäni itkettiin onnenkyyneliä tasan viisivuotta sitten. Saimme joukkoomme pienen taistelijan joka kaiken kamppailun jälkeen loistaa nyt enkelinä. Voimavarana vanhemmille, sukulaisille sekä muille läheisille. "Tarvitsemme jonkun vahvan vierellemme, jotta meistä voi tulla vahvoja"

Minä saan voimaa pienistä lapsistani. Jännän paikan tullen ajattelen pienemmän harvahampaita ja ilkikurista hymyä. Kun oikein raivostuttaa, alan hoilaamaan kolmevuotiaani tavoin "jos sua suututtaa ja oot vihainen, niin hengitä vaaaan..". Ja kun pitäisi ajatella viisaasti, minä soitan äidille. Kaikilla ei ole äiti tavoitettavissa.

Ensiviikolla kolmevuotias aloittaa muskarin sekä kerhon. Ensimmäinen on jo tuttu paikka, mutta tänä syksynä luokkaan astellaan yksin. Ilman äitiä. Itsenäistymistä, uusia kokemuksia. Toivottavasti olen antanut hänelle hyvät eväät koitokseen ja aloittamisen jännitystä helpottaa tuttu paikka ja muutama tuttu muskari-ystävä. 

Millaisia fiiliksiä video herättää teissä? Kuka on rakentanut pohjan teidän uskalluksellenne? 

Kiitos äiti.


It takes someone strong to make someone strong. This summer, as we celebrate the world’s athletes at the 2016 Olympic Games, let’s not forget the person whose strength inspired them along the way: Mom. Thank you, Mom.

1 kommentti :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...