torstai 11. elokuuta 2016

Ilman huolta, kotipihalla.

Muutosta on noin puolitoista kuukautta ja pikkuhiljaa kesän menojen ohella ollaan päästy hyödyntämään meidän 18hehtaarin pihamaata. Äidin sydäntä raastaa aivan liian lähellä oleva järvenranta, ampiaiset sekä oikeastaan kaikki pienet montut ja kannot joihin nämä pienet sydänkäpyset vetäisevät turhankin helposti nenälleen. Pihalta ei löytynyt valmiiksi oikeastaan mitään lapsille, joten ollaan virläkin ulkopuuhien kanssa alkutekijöissä. Nuorempi sai syntymäpäivälahjaksi pihalle Plaston muovikeinun, siitä ollaan nautittu jo monta viikkoa. Tytöt viihtyy omissa keinuissaan eikä juoksentelua tarvitse pelätä. Isosiskokin sai siis omansa joten näistä ei tarvitse käydä vääntöä. Sen sijaan, viikonloppuna kotiutunut trampoliini on samaanaikaan maailman ihanin ja kamalin. Tämä herkkä äiti kun ei tohdi päästää tyttöjä vielä pomppimaan kun suojaverkko uupuu. Saatiinpahan edes meidän umpeen kasvaneelle tenniskentälle jotain käyttöä. Trampan lisäksi saadaan sieltä ensijouluna joulukuusi :DKolmevuotias toivoisi pihalle kovin leikkimökkiä. Äidin toive taas olisi hiekkalaatikko, mutta onneksi puistoja ja ystävien pihoja on edes parinkymmenen kilometrin päässä. Nyt toivotaankin vinkkejä Vihtiläisiltä! Mitä täälä ja lähiseudulla voi tehdä, kun oman pihan neliöt joskus loppuvat? 

9 kommenttia :

 1. Ihanat kuvat! Mutta häh umpeen kasvanut tenniskenttä? siistiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se niin kovin SIISTI ole :'D meinasin laittaa postaukseen siitä kuvan mutta arvelin että se olisi turha :D kiitos!

   Poista
 2. Voi noita pieniä! Näyttävät nauttivan oikein kunnolla! <3

  Muakin hämmentää toi tenniskenttä! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He tosiaan nauttivat! Äidiltä irtoaa pelosta hiukset päästä :D tenniskenttiä on pelottava!

   Poista
 3. Vihdin kirkonkylältä venesataman vierestä löytyy leikkipuisto. Iltapäivällä siellä poikkeaa myös koululaisia. Ihan kiva mutta olisi ehkä voinut olla isompi. Nummelan kirjaston lähellä on kivan kokoinen leikkipuisto. Kirjastot ovat viihtyisiä, erityisesi syksyllä saa vaihtelua arkeen. Kesällä voi käydä uimarannalla ja retkellä vaikka Nuuksiossa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...