tiistai 2. elokuuta 2016

Äkkilähtö lasten kanssa

Moi vaan, elossa ollaan! Mutta arvatkaapa missä? Suomen rajojen sisäpuolella, mutta Ahvenanmaan maakunnassa! Sunnuntaina, yrittäessäni selvitä lauantaisista blogipirskeistä heitti mieheni villin ajatuksen ilmoille. Vuorokausi lasten kanssa kahdestaan oli hänelle selkeästi liikaa, koska maanantaina minulla ja tytöillä soi kello 4.00 ja pikaisen pakkauksen jälkeen ajettiin Turkuun ja siitä laivalla tänne Maarianhaminaan. Nyt ollaan pari päivää kylvetty auringossa ja puuhailtu ulkona. Kämppiksenä majaileva Hauva nostaa pienimmän niskakarvat pystyyn, mutta iltaisin uskalletaan jo halia ja paijata. Aamulla taas jännittää :D Pihalta löytyy onneksi keinuja sekä hiekkalaatikko ja tietysti lääniä missä tepastella. 

Kyllä sitä lastenkin kanssa pystyy, kunhan ottaa itseään niskasta kiinni. Viiden tunnin laivamatka oli saapuessa yhtä helvettiä, mutta jospa tuon kolmevuotiaan uhma unohtuisi tänne mökille. 
Nauttikaa kesästä! 

9 kommenttia :

 1. No siellä on ollut ainakin aurinkoinen sää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadetta karkuun! Huomena tosin luvattu tännekkin pisaroita :/

   Poista
 2. Oi, kivalta näyttää! Mä en ole koskaan käynyt Ahvenanmaalla, mutta joku päivä vielä rohkaistun. Kunhan pääsen mun punkkikammosta eroon :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on munkin toka kerta vasta! Lumin ollessa pieni oltiin viimeksi. Ja mulla on sama kammo, vielä ollaan säästytty! (Kopkop)

   Poista
 3. Ooh missä meidän aurinko :D näyttää ihanalta paikalta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...