sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Ensimmäinen oma

Mä en tiedä kumpi on vaikeampaa, päättää uuden kodin sisustus vai tästä vanhasta luopuminen. Meidän ensimmäisestä omasta kodista on vaan tullut mulle niin rakas. Ollaanhan me tuotu tänne meidän molemmat lapset vastasyntyneinä, juhlittu syntymäpäiviä, vietetty ystävien kanssa laatuaikaa. Tuparit on näin kolmenkin vuoden jälkeen pitämättä, mutta jospa juhlitaan isommin tulevassa. 

Pahvilaatikot täyttyy. Mitään turhaa en haluaisi kantaa mukanani, mutta kummasti tyttöjenkin muistojenlaatikot täyttyvät pienistä vaatteista. Eihän niitä raaski minnekkään antaa. ja pitäähän nuketkin johonkin pukea. Onneksi tavaraa meillä kuitenkin on suhteellisen vähän ja juuri tyttöjen jutut ovatkin se suurin työ pakata. Tuntuu että itse omistan vaan ne pakolliset vaatteet, kameran ja läppärin. Mies on varmasti eri mieltä. 

Onneksi valokuvia on vähän turhankin hurja määrä. Toivon että muistot säilyy. Uudessa kodissa odottaa tulevaksi läjä uusia, vieläkin parempia. Onhan uudestakin osoitteesta säilynyt muistoja jo kymmeneltä viimeisimmältä kesältä. Vaikka kaikki on kovin uutta, on se silti tuttua ja turvallista. Ihan mahtava mahdollisuus.

6 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...