tiistai 24. toukokuuta 2016

Aurinkoa ilmassa sekä kasvoilla.

Helteiden jatkuessa on ihana palata viime viikonloppuun. Perjantaina pakkasin itseni sekä tytöt äidilleni, seuraavana päivänä oli luvassa treffit muiden Kaksplus-verkostolaisten kanssa. Kahdeksastatoista muusta bloggaajasta olin tavannut jo ennestään noin neljäsosan, enkä osannut jännittää. Ollaan vaihdettu ajatuksia ja kuulumisia osan kanssa yhteisessä What's Up-ryhmässä ja he olivatkin kuin vanhoja tuttuja, vaikken kaikkia heti (tai vieläkään..) tunnistanut.

Aloiteltiin päivä Helsingin sykkeessä. Oltiin saatu paikaksi Holiday Inn City Centren upea lounge-tila, joka on avattu huhtikuussa. Ilmastoidussa ruokailu-tilassa oli ihanan raikas ulkoasu sekä minun mieltäni lämmittävää suomalaista designia. Päästiin myös vapaasti käyttämään terassia, jolle aurinko paahtoi kivasti. Nostettiin alkumaljaa, syötiin mansikoita ja puhuttiin mistäpämuustakaan kuin bloggaamisesta. Itse satuin istahtamaan kahden auringon, Jennin sekä Petran pöytään. Kiitos lounas seurasta!

Syömisen ja seurustelun lisäksi meitä viihdytti Noshin edustaja ihanilla kevät/kesä-uutuuksilla. Ihana Riina arpoi meidän kesken lahjakortteja ja vaikkei arpaonni suosinut minua sai viisi muuta valita itselleen ihania juttuja! Minä seurasin hieman taka-alalta vaatteita enkä uskaltanut mennä hypistelemään. Muuton alla ei tarvita yhtään enenpää pakattavaa, joten taidan pistää tilauksen menemään emännälle kun ollaan saatu turhat nurkista pois ja tavarat úuteen osoitteeseen. Oli nimittäin niin kivoja juttuja, jopa minulle itselleni.

Iltapäivä jatkui viereiseen puistoon, jossa hörpittiin Laitilan wirvoitusjuomatehtaan antimia. Täälä pääsikin kunnolla juttelemaan muiden kanssa, kun porukka oli hieman vähentynyt. Minulla oli kuitenkin kiire peittelemään tytöt unille joten juoksin Alepan kautta bussiin. Teki mieli napsaista kuva kassan hihnasta. Edellä olevat kolme asiakasta ostivat jokainen laatikot kaljaa, minä laatikon Nannia. #vainäitijutut.Kiitos tytöt ihanasta seurasta, toivottavasti tavataan vielä! Alla olevista linkeistä voit kurkkia keitä oli mukana ja ehkäpä löytää uutta hyvää luettavaa!

5 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...