tiistai 26. huhtikuuta 2016

OHI ON 263

Nyt se on lusittu. Nimittäin äitiysloma sekä vanhempainvapaa. Mun tekisi mieli hirveästi voivotella että kuinka aika on mennyt nopsaa(ja kylläpäs muuten onkin!) mutta jätetään se muille. Tämä yhdeksän kuukautta on ollut toistamiseen ihan mahtavaa aikaa ja tästähän on suunta vain ylöspäin!


Meidän ysikuinen söpöläinen on just siinä parhaassa iässä. Nauraa, leikkii ja menee kovaa vauhtia eteenpäin. Hänestä on kuoriutunut oma valloittava itsensä. Ääntelee murisemalla, kikattaa kutittaessa. Viihtyy myös itsekseen. Suuhun ei kelpaa muutakuin puuro. Perinyt äidin nirsouden ja epäsiisteyden. Isiltä on tullut silmien lisäksi leuka ja masu ;)

Liikkeellekkin lähdettiin parikuukautta sitten. Eteenpäin mennään hauskasti kädet suorina itseään vetämällä. Parit konttausaskeleet on otettu, mutta omalla tyylillä pääsee vielä lujempaa. Noustaan istumaan ja äidin kauhuksi myös tukea vasten polvilleen! 


Parhaat jutut tehdään siskon kanssa. On ihana seurata kun isommalta matkitaan pöytään rummutukset, koetaan annoskateudet eikä muuten varmana kelpaa mikään muu kuin se lelu mikä on isosiskolla. Ja tämä tietysti myös toisinpäin. Joka toinen sekuntti on rakkautta ja joka toinen riitelyä. Kyllä tämä tästä.Mun työkuviot on vielä kovin epäselvät. Tai oikeastaan työt olisivat selvät, mutta hoitokuviot eivät. Vihtiin muutto heittää pakan aika mukavasti sekaisin, mutta eiköhän me jotain keksitä! Olisin kovin valmis jo palaamaan työn pariin, mutta se onko se taloudellisesti kannattavaa onkin toinen juttu. Nautin nyt tästä ehkä viimeisestä vauva-vuodesta, sitä ei olekkaan kovin montaa kuukautta enää jäljellä! 


Tällä hetkellä meille kuuluu kuumetta ja nuhaa, voihan räkä! Onneksi jo parempaan päin. 

11 kommenttia :

  1. Ihana suloisuus! Jos sinä et voivottele, niin sitten minä! ;) Juurihän tämä tähtisilmä syntyi!! Aika on mennyt sairaan nopeesti! <3

    VastaaPoista
  2. Ihana pieni ja mikä kampaus! ❤ sisarussuhteet on niin hellyyttäviä, riitaa ja rakkautta vuoron perään!

    VastaaPoista
  3. Ihana pieni ja mikä kampaus! ❤ sisarussuhteet on niin hellyyttäviä, riitaa ja rakkautta vuoron perään!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...