sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kaupungin huiskeesta maaseudulle

Oon vähän salamyhkäisesti maininnut välillä mahdollisista muutoksista meidän arjessa. Meillä (okeiokei miehellä) kävi nimittäin niinkin hyvä tuuri että osaamista arvostettiin ja saatiin uusi ihana asuinpaikka. Tarkoitus olisi muuttaa toukokuun aikana ja ollaankin pikkuhiljaa laiteltu paikkaa omanlaiseksi. 

Kotoisaksi uuden kodin tekee se, niin hassulta kuin se kuulostaakin, että ollaan vietetty sielä miehen kanssa kesät viisitoista kesäisistä asti. Saadaan siis purkaa tavarat tuttuun paikkaan, tosin eri rakennukseen. Luulin kuolevani ikuisena Vantaalaisena, mutta nyt pitää sanoa heipat ja kotikunnassa muuttuu Vihti! Kuinka outoa! Vihtiläinen. Apua.


Kymmenittäin omenapuita, mahat kipeinä viinimarjoista. Ympäröivä metsä täynnä mustikoita. Oppisikohan sitä syömään sieniäkin? Koko kesä taitaa mennä grillaten ja syöden kalaa, joka on saatu omalla ongella. Ja hei! Jospa vihdoin tänä vuonna pistettäisiin rapujuhlat pystyyn! Kilometrin rantaviiva tosin nostaa selkäkarvat pystyyn. Tytöt taitavat ulkoilla vain pelastusliivit niskassa :DEn osaa pukea sanoiksi kuinka onnellinen olen juuri nyt. Rakkaasta perheestä, ystävistä ja tästä uudesta kodista. Ne kun on kovin tärkeitä asioita. Enkä malta odottaa että pääsen vilauttamaan kuvia sisältä! Tulevalla viikolla starttaakin kiva arvonta Instagramissa, kannattaa seurata @klaraki :)

Muita landeistuneita? 


22 kommenttia :

 1. Täällä toinen! Asuin 25vuotta Helsingissä ja olen kolmannen polven stadilainen. Sitten otettiin ja repäistiin miehen kanssa ja muutettiin landelle. Naapurissa on lehmiä ja hevosia. Tonttia reunustaa metsä. Ei olisi uskonut, että tästä vannoutuneesta stadilaisesta muotuu maalaistyttö. Nyt 8 vuotta myöhemmin, en osaa ees kuvitella meidän elämää stadissa. Tämä on koti. Ihana rauha, hiljaisuus ja kiireettömyys. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah minä niin odotan viimeisen lauseesi tunnetta! Hiplasin tänään jo salaa pihajuttuja!

   Poista
  2. Ennen kuin huomaat, oot ihan täysjuntti. Ja se on oikeesti ihan hyvä juttu. 😉

   Poista
 2. Vähänkö teillä on tunnelmallista! Pikkasen kade, vaikka tykkäänki asua täällä kaupungin huiskeessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulette sitten kesällä Lilianin kanssa uimaan!

   Poista
 3. ps. ja kutsuin just itteni rapujuhliin sit XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä ruvennu :D:D:D:: ja DEAL! Rapustetaan Lumin kaa sulle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sun kuulumisia aina kyselenkin A.lta <3

   Poista
 5. Ihastelin jo Instagramissa teidän asuntoa! Piha näyttää niin kivalta.. <3

  T: Asuntokuumetta poteva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit pitää lähteä ostoksille! kiitos!

   Poista
 6. Tää teiän tontti on kyllä niin mahtava ja uskon ettei talo itsekään sille kalpene, innolla odotan postauksia sisätiloista :) Mä kutsuin itteni rapujuhliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksplus rapuilut laitettu harkintaan! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...