perjantai 29. huhtikuuta 2016

Isolle tytölle. (ARVONTA VINKKI)

yhteistyössä Jollyroom

Uusi koti tarkoittaa hyvin usein sisustusinspistä, uudistamista ja uusia juttuja. Saatiin hyvään saumaan valkata Jollyroom: ilta tytöille muutama juttu ja oli kiva huomata että ne olivat yhtä mieleisiä niin äidille kuin isommalle tytölle. Lastenhuone on ollut kovin keskeneräinen pienemmän syntymästä saakka ja vielä puutteellisempi nyt muuton lkähestyessä. Taulut on napattu seiniltä, eikä hyllyjäkään koskaan saatu asennettua. Jospa uudessa osoitteessa sitten. Mun mielestä piensisutus tekee kodista kodikkaan, niillä kun saa loihdittua esille vähän persoonaa.Varsinkin kun on yhtä tylsä valkoisen kannattaja kuin minä, mitä sisustukseen tulee.
Tämä Alice and Foxin tuoli puujaloilla on pyörinyt jo useasti mielessä. Lumilla on ollut huoneessaan kiikkerät jakkarat joiden päällä on tykkänyt istuskella, mutta tämä penkii on kaunis sekä hieman turvallisempi vaihtoehto. Tukeva rakenne sai jo heti ekoilla sekunneilla kokea kovia otteita, ilman kippaamista. Annoin Lumin viedä itse tuolin huoneeseensa ja asetella sen kuin tahtoo. Tuossa Stuvassa meillä on yleensä arkku leluille, mutta sen neiti tahtoi pois tieltä. Oli päästävä värittämään. Ainoa mikä mietityttää, onse että kuinka sovussa tämän kanssa ollaan kun pikkusisko kasvaa vanhemmaksi.Koska tuolin valikoin tylsästi valkoisena, Lumi sai valita itse jotain pientä kaveriksi. Neidin mieleen olivatkin heti nämä talohyllyt, Lumin mukaan "pikku pupujen kodit". Ensin niihin muutti Sylvanian Familiesin suklaapuput, mutta pian värikynät saivat kaverikseen soittorasian sekä kännykän. Nämä talohyllyt nostan uudessa kodissa seinälle. Olin vähän suunnitellut näitä tytöille "yöpöydiksi" mutta koska Sira nukkuu vielä jonkin aikaa pinnasängyssä pääsee nämä varmaan muuten vaan kätkemään tytöille tärkeitä muistoja, valokuvia tai muuta.

Kannattaa tsekata Alice & Foxin koko valikoima, sieltä löytyy aivan ihania juttuja pienten huoneeseen! Meillä odottaa yksi yllärituote vielä uudella kodilla, kun ei sitä viitsitty tänne enää kasata.

Tänään kannattaakin pysyä kuulolla mun Instagramin puolella (@klaraki) sielä lähtee nimittäin arvonta käyntiin näistä kahdesta ihanasta tuotteesta.

(en hyödy linkkien klikkailuista)


3 kommenttia :

  1. Ääk, nyt alkaa hahmoittua kenen blogi kuuluu kellekin! Oon sun blogin nimeä ihaillut iät ja ajat ja nyt vasta hoksasin kuka on blogin takana.

    Musta toi tuoli on kiva, mutta jotenkin liian design omaan makuun :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...