tiistai 22. maaliskuuta 2016

Viimaa vastaan.

Viikko jäljellä maaliskuuta ja meidän välikausivaatetus on kenkiä vaille valmis. Mitä ihmettä, normaalistihan kevät mennään topassa kunnes havahdutaan helteisiin ja lopulta syksyksi hommataan niitä kuorivaatteet. Nyt voisin salaa kusikata ehkä hurahtaneeni erilaisiin teknisiin asuihin, varsinkin pienemmälle niitä on kertynyt jo monen monta.

Koska olen huono kierrättämään, tehdään meidän perheessä ekoteko ainakin lastenvaatteiden kohdalla. Lähes kaikki vaatteet saapuvat meille jo käytettynä. Varsinkin alle yksivuotiaan vaatteet säilyvät hyvinä monella. Ystäväpiirissä kierrätetään toppapukuja sekä lastenvaatteita. Varsinkin Polarn o Pyretin sisävaatteet ovat säilyneet käyttökelpoisina varmaan neljässä perheessä.

En edelleenkään suosi mitään tiettyä merkkiä ulkovaatteissa. Toppapukuna meillä oli Lumilla tänävuonna kevyempänä PompdeLuxia (saatu ystävältä) sekä MiniRodinin paksumpi puku (kirpputorilta). Molempien laatuun olin todella tyytyväinen. Varsinkin Rodinin haalari kesti myös lumettomassa leikkipuistossa röynäyksen ja piti myös loskakelillä veden ilman kuravaatteita.

Kaksi ja puolivuotiaalle meillä on tänä keväänä Name It.in softshell-haalari. Tämäkin haalari saapui meille Sirkan kummitädin pojilta käytettynä, mutta palvelee meitä loistavasti sekä varmasti vielä seuraavia. Viimevuosi mentiin kevät ja syksy Popin (kirppikseltä) puvulla. Se odottelee siskoa ensi keväänä.Kuten mainitsin jo, pikkusiskolle onkin kerääntynyt vaatetta vähän reilummalla kädellä. Alle yksivuotias istuu kevään rattaissa, mutta halajaa varmasti välillä puistoreissuilla myös jaloittelemaan kun ei ihan joka hetki ummista silmiään enää. Hänelle löytyi todella edullisesti Popilta (kirppis) kuoripuvun sekä myöskin kirpputorin antimina vähän aremman Mini Rodinin puvun.Meillä vaatteet ostetaan käyttöön eikä ole tahraa jota en olisi saanut irti. Silti tämä persikkainen haalari tuskin eksyy sinne kuralätäkköön.
Vielä uupuu kurahanskat ja saappaat. Viime vuotiset Crocsit olivat niin kätsyt että taidan hankkia molemmille samanmoiset tänäkin vuonna. Keveys ja helppo puhtaanapito sai meiltä pisteet! Tällähetkellä Lumin lempipuuha on kaikenlaiset vedellä läträykset joten pelkillä lenkkareilla ei pärjätä. Pipot mätsäävät tänä keväänä, molemmille löytyy ihanat sitruunankeltaiset ihanuudet, olen ollut Gugguun pipojen laatuun tosi tyytyväinen.

Mitä teillä on välikauden varalle? Mistä löytyy parhaat kengät ja kurahanskat?

8 kommenttia :

 1. Täälä toinen äiti joka hamstraa oikeastaan kaikki pihavaatteet käytettynä. Varsinkin pienille löytyy valinnanvaraakin ihan uskomattoman hyvin! Kyllä siitä pienet kiksit saa, kun löytää jonkun haalarin tai takin reippaasti alle puoleen hintaan normaali hinnasta:D
  Ihania nuo sun hankkimat puvut ja Gugguun pipot<3<3
  Meidän välikausi vaatetus on aika alkutekijöis...Ehkä se tästä!!

  Ulla/unelmien elämistä blogista

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole vielä mitään! :D Hahaa, jätän varmasti tänäkin vuonna kaiken viime tippaan!

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita! :) Mäkin oon ollut yllättävän ajoissa liikenteessä, kun satuin löytämään reimatecin haalarin 10e kirpparilta. Muistelen että teillä oli se sama joskus. Sellanen punainen jossa on valkosia palloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pallollinen oli tuo MRn toppahaalari :) ihana löytö!

   Poista
 4. Meillä Hugolla on toi popin takki ja sit housut, ja sit mini rodinin pico! Pipoks ostan varmaan mini rodinin mustan vaa :D Crocsit pitäs kans vielä ostaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...