keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Korkeasaari keskellä talvea

Oman lapsuuteni kesät vietettiin puuhastellen kaikennäköistä kivaa perheen kesken. Äidin  pitkä kesäloma mahdollisti aika paljon ihan perus uinti-reissuista aina vähän vaativimpiinkin menoihin. Kesään on aina kuulunut retki Korkeasaareen ja sielä ollaan lapsuudenkin jälkeen vierailtu miehen kanssa yhdessä ennen lapsia. Ja nyt tietysti lapsien kanssa. Kaksi ja puolivuotiaan lempparit koko puistossa oli ehdottomasti erilaiset "titityyt" eli harakat ja varikset, mutta ainakin ulkoilma teki terää ja alle neljä-vuotiaan lippukaan ei kustanna mitään!

Vierailtiin eräs helmikuun aurinkoinen viikonloppu kurkkimassa eläimiä ja jos kesät olivat tulleet tavaksi niin ehdottomasti myös nämä! Nähtiin oikeastaan kaikki kissa-eläimet, virkeinä sekä liikkuvina. Ei helteen uuvuttamia eläinraukkoja jotka jaksavat hätistää vaan ötököitä hännillään. Oltiin paikalla jo kello kymmenen, eikä ruuhkaakaan ollut vielä tuolloin. Häkkien edessä ei ollut kymmeniä turisteja vaan pääsimme rauhassa tutkailemaan eläinten liikkeitä. 
Mä en edes tiennyt että kyseinen paikka on auki talvella! Tai ainakaan sisäistänyt asiaa. Ootteko te olleet Korkeasaaressa "kauden" ulkopuolella?

4 kommenttia :

 1. Mäkää en oo tienny! :DD tosin mä vihaan korkeesaaree ku siel on niin paljon lintuja XD ainaki kesällä niitä helvetin hanhia t. lintukammonen

  VastaaPoista
 2. Me käydään vuosittain lasten kanssa talvisin Korkeasaaressa :) Ihan huippu paikka silloin (etenkin aurinkoisina talvipäivinä), kissaeläimet virkeinä ja ihmisiä ihan kourallinen.
  Muutama viikko sitten käytiin ja tehtiin koko porukalla jääveistoksia, ja karhutkin oli jo heränneet! Siellä viihtyy niin perheen esiteini kuin taaperokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisimpas tajunnut tämän jo aikaisempina vuosina! Jääveistokset olivat ihania ja todella kiva idea ja puuha!

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...