torstai 10. maaliskuuta 2016

Kevätkö kurkistaa?

Tänään tarpoessani aamulla ystävälleni läheisen puiston poikki haistatin pitkät keväälle. Normaalisti ripeästi matkattuna kyseinen reitti vie vartin. Nyt se vei hermot, vaivalla sutaistun ponnarin, meikkipohjan sekä puolituntia. Tie oli viisitoistasenttiä syvässä loskassa ja jokainen metri tuntui kyykyltä kera painotangon. Jo hankalaksi tehty kulku suorastaan parani väistellessäni sohjoon sekaantuneita koiran jätöksiä. Sen hetken kirosin tuplarattaita, lunta, aurinkoa joka lämmitti niin että tuli hiki sekä kenkävalintaa.

Onneksi taapero jaksoi kannustaa rattaista "Hyvä äiti, sinä pystyt siihen." Taikasanoja, joita tarvitsee näissä meikäläisen aamuissa. Olisinpa saanut sen nauhalle. Karmean ylämäen sekä hengityksen tasaamisen jälkeen pyyhin hiet nenän varresta ja päätin olla valittamatta. Ihan just on kesä.


Summasummarum, kakka haisee ja linnut laulaa; selkeä lupaus tulevasta kesästä.

8 kommenttia :

 1. kevät vois ottaa spurtin ja tulla nopeemmin! meil on nyt onneks parissa päivässä aika hyvin loskat lähteny ja tilalla on vähän jäätä ja paljas asfaltti, mut mistä vetoo ni kohta saadaan taas nauttii jostain lumimyrskystä ja metrin korkusesta hangesta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyllä vielä uskall hukasta helpotuksesta :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kevään merkit tosiaan: spurgut kaivautuvat koloistaan ja ensimmäiset trampoliinit kasataan pihoille :D Sulla on kiva ja siisti blogi! Kaikki järjestyksessä ja yksinkertaista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä just niitä merkkejä! Kiitos, mä olen vähän yksinkertainen ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...