perjantai 26. helmikuuta 2016

Päivän paras hetki

Tiedättekö sen. Kevät auringon joka jo aamuisin kurkistaa ikkunasta ja herättää taaperon luvattoman aikaisin. Tekisi jopa mieli tehdä valitus taaperon pimennysverhoista eräälle ruotsalaiselle huonekalukaupalle. Mutta ne aamuiset hetket, kun se edellämainittu koputtaa oman huoneensa oveen ja huutaa "Äiti saanko tulla?". Kun tekisi mieli välillä vetää peitto korviin ja sanoa että ei kiitos ihan pieni hetki vielä, viisi minuuttia. Aivan niinkuin muistan omalta äidiltäni anoneeni lisäaikaa.

Parhaimmat aamut ovat silti juuri ne, joina jaksaa nousta samantien, pistää kahvinkeittimen päälle. Nauttia hetkestä, kun molemmat lapset ovat iloisimmillaan. Ne ovat juuri ne aamun ensitunnit. Kikattelua, yhdessä leikkimistä. Kisaamista kumpi syö reippaammin puuronsa. Joka aamu kello kahdeksan kun kaksivuotias antaa päivän ekna pusun pitäisi muistaa että puoleen päivään mennessä tilalla on väsynyt, uhmainen pikku prinsessa jonka vastaus kaikkeen on EI.
Kuka muu rakastaa aamuja?

3 kommenttia :

  1. Ooon niiiin laiska herääjä, mutta tosiaan, kyllä ne on niitä parhaita hetkiä, kun vaan jaksaa nousta. Kahvia ja leikkiä. Ainakin viikonloppuisin joskus :D

    VastaaPoista
  2. Enimmäkseen aamut on mun lempihetkiä, mutta välillä minäkin toivon lisäaikaa peiton alla :D

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia <3 Täällä yksi aamuja rakastava<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...