maanantai 8. helmikuuta 2016

Hyvällä ruokahalulla, pöydän ääressä.

Vajaa seitsemänkuinen on alkanut päästä jyvälle syömisessä. Oikeastaan missään ei olla nirsoiltu, paitsi soseutetussa parsakaalissa. Sekin menee pehmeäksi keitettynä sormin, oikein isin tyttö! :) Ollaan pikkuhiljaa siirrytty sitteri-ruokailusta istumaan ihan syöttötuoliin, kun neiti ei enää yhtäkkiä heilukkaan kun koivu tuulessa. Aijemmin on saanut pelätä että epävarman istumisen seurauksena lusikka löytyy takaraivosta, mutta nyt uskaltaa anttaa jopa isosiskon syöttää. Ja se jos mikä on mahtavaa, meistä kaikista.Tuolina pienellä on Stokke Steps, joka ei edeltäjänsä kaltaisesti raasta hermoja mitä tulee puhtaana pitämiseen. Lumilla oli vauvana käytössä saman valmistajan Tripptrapp ja VOIETTÄ sitä puun putsaamista. Kyseisen tuolin babyset oli vielä varustettu nahkanarulla sekä puukaarella. Ilo kaukana kun siitä piti jynssätä jämähtäneet puurot.
Stepsissä osat jalkoja lukuunottamatta ovat muovia. Babysetin saa klikattua auki sekunnissa jolloin sen saa vaikka suihkun alle. Lisäksi valmiina olevat valjaat helpottavat sitten, kun karkailuvaihe on ajankohtainen. Kuvia katsoessa huomasin että eipä ollakkaan säädetty jalkatukea oikein, sehän kuuluu olla ergonomisesti niin että jalat ovat 90asteen kulmassa!Tää on aina niin mahtavaa kun pikkunen on pähkinöinä uudesta jutusta! Kyllä tää vauva-aika vois kestää ees vähän pidempään, kohtahan mulla on jo taapero jaloissa juoksemassa. Uusista maku-elämyksistä kikatellaan hervottomasti, mutta kuten jo aijemmin sanoin oli isosisko syöttäjänä HITTI!
Tähän kyseiseen STeps tuoliinhan kuuluu myös Bouncer; Sitteri jonka sai myös tähän tuoliin kiinni, että vauva pääsee alku hetkistään asti mukaan perheen ruokahetkiin. Me syödään arkena usein vain tytöt samaan aikaan ja isä sitten kun pääsee kotiutumaan, joten Sira on viihtynyt heti synnyttyään pöydässä. Aluksi nukkuen ja nyt jo sitten itse osallistuen. Ajattelin tehdä vielä kattavamman esittelyn tästä Bouncer-osasta, se on ollut meillä korvaamaton apu!Missä teillä syödään? Yksin vai yhdessä?

10 kommenttia :

 1. Apuua, onko teidän vauva jo noin ISO!? Mihin tää aika menee :D Mun mielestä vasta eilen luin sun postauksen missä kerroit olevasi raskaana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahhaaa, tuntuukin siltä että sen vasta kirjoitin! :D

   Poista
 2. Ihana Sira <3 aika menee ihan liian nopsaa! Mäkin haluun vauvan jota nuuhkutella <3

  VastaaPoista
 3. Tuo tuoli on kyllä ihana, olen sitä käynyt ihailemassa. :)
  Suloinen pieni ruokailija siellä.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja tuoli on todella kiva ja jopa käytännöllinen :D

   Poista
 4. ihana!!! <3 jotenki hassuu ajatella et justhan me vasta nähtiin ja sira vaan makoili lattialla ja ihmetteli <3<3

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi miten hyvä syöttötuoli! Puisessa ärsyttää just se puhtaanapito. Ja ihanat noi teidän punaiset tuolit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä siinä raaputuksessa hermo meni, vaikka pieni ongelmahan tuo loppupeleissä on. Tykättiin puisestakin kovasti! Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...