sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Puhdasta purkista.

En ole koskaan ollut mikään lisäravinteiden käyttäjä. Kyllä kaikenmoisia purkkeja tulee välillä kaappiin haalittua, mutta se onkin sitten eriasia muistanko niitä popsia. Molemmat raskaudet ovat ainoat jolloin olen purkista napsinut sekä monivitamiinia että rauta-lisää. Kai sitä ryhdistäytyi kun tiesi että  ne ei pahaksikaan ollut sisälläni kasvavalle pienelle ihmiselle. Monivitamiinia napsin vieläkin sillä imetys jatkuu edelleen. Saa nähdä mitä käy sen päätyttyä.

En usko ihmevoiteisiin, ulkoisiin parantajiin. Ryppyjä tulee jos on tullakseen eikä hiuksiakaan millään shampoilla kasvateta. Kuitenkin eräässä blogitapahtumasta saatiin matkaan kassi, joka sisälsi tuotteita Puhdasplussalta. Kaivoin ne joulukuussa taas esille, kun olin lähdössä äidilleni. Olin jo ajatellut vieväni ne samalla hänelle, jotta pääsevät käyttöön.Eteeni tuli kuitenkin purnukka, joka lupasi pitää huolta ihoni kimmoisuudesta sekä kosteustasapainosta. Kiinnostuin lupauksista niin että tuotteet saivatkin jäädä. Kyseinen tuote, Kollageeni tyrnimarjalla höystettynä, on kalasta eristetty proteiini. "Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät." (Puhdas+)

Pussista paljastuikin siis pelastus väsyneelle kotiäidille! Jospa tässä olisi edes pieni helpotus jonka voima ehkä näkyisi tulevaisuudessa. Tällähetkellä kun iho on kovin kovalla koetuksella huonojen öiden, jokapäiväisten säässäkuinsäässä ulkoiluiden sekä hermostumisen myötä. Kai niitä harmittomia naururyppyjäkin saapuu kun naureskelee noiden kahden pienen toilailuille. Nyt kuukauden aikana olen sekoittanut tuotetta veteen, sekä jogurttiin. Lempparini on ehdottomasti vesiseos, mihin on puristettu jokin sitrushedelmä, mieluiten verigreippi. Siitä saakin kivasti C-vitamiinia joka auttaa kollageenia imeytymään. Menee oikein loistavasti aamiaistuoremehun korvikkeena, kun hetken totottelee. 

Koskaan ei siis voi sanoa ei koskaan, sillä meidänkin kaapissa majailee kollageenia jo toinen purkki, loppuneen tilalle. 

*postauksen tuotteet saatu yhteistyössä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...