tiistai 19. tammikuuta 2016

Mukavuusalueen ulkopuolella- Kuvattavana.

Tiedättehän sen jakson tv-sarjassa Frendit, kun Monica ja Chandler ottavat kihlajaiskuviaan. Siltä minusta tuntuu aina, kun siirryn linssin toiselle puolelle. En osaa olla ollenkaan luontevasti tai rentona, vaikken voi sanoa että jännittäisin. Eilen nautittiin kovin lunta tupruavasta Espoosta, kun matkattiin tyttöjen kanssa kuvauspaikalle. 

Pinja oli järkännyt meille rennon aamupäivän, jonka tarkoitus oli kuvata hänen yritykselleen mainoskuvia. Ja voi että, siinä kyllä onnistuttiin. Valokuvaajamme Anna taltioi upeasti ne parhaimmatkin sekunnit. Saanen jälleen kerran syyttää niitä kuuluisia imetyshormoneja kyyneleistä jotka vuodatin eilen illalla katsoessani valmiita kuvia. 


 
Ehdin aamulla lähteä jo matkaan kunnes tajusin jättäneeni oman kamerani eteiseen. Juoksin sen silti hakemaan, mutta kädet eivät kahdelta lapselta ja kuvattavana olemiselta enää riittänetkään painamaan itse laukaisinta. Tässä kuitenkin nämä "behind the skenes"-kuvat. Valmiit kuvat saavat ihan oman postauksensa, näitä omiani kun en niiden viereen kehtaa laittaa.. Annan ihanasta ja inspiroivasta blogista (vietin sen parissa eilen lähes koko yön) löytyykin jo sneakpeakit, käykäähän kurkkaamassa jos ette malta odottaa! 

Kiitos vielä kaikille jotka olivat meidän päivässä mukana!

2 kommenttia :

  1. Sinähän olit kameran edessä aivan yhtä hurmaava, kuin ilman kameraakin <3 En huomannut mitään jännityksen hiventäkään! Ja tytötkin niin ihania päivänpaisteita, että oli kuvata teitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. APua, ensimmäinen vastukseni ei olekkaan tallentunut. Kiitos ihana, kiitos kuvista ja nähdään kesällä :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...