maanantai 4. tammikuuta 2016

Kurkistus jouluun

Joko te ootte saaneet joulusta tarpeeksenne? Mulla ois teille nimittäin vähän kurkittavaa vielä parin postauksen verran. Joku kysyi aiemmin että kuinka me oikein vietetään joulu, joten täältä pesee!

Tänävuonna kävi niinkin onnellisesti että minun isosiskoni lensi Kemistä pääkaupunkiseudulle joulun aikaan viikoksi. Aikaisemmat joulut ollaan vietetty ton "paremman" puoliskon kotona, näinpä repäistiin ja nyt oli minun perheeni vuoro. Viimeksi taidettiin olla yhdessä joulu kunnolla vuonna 2011, kolmistaan siskon ja äidin kanssa. Näin ollen meillä ei oikeastaan taida olla niinkään perinteitä. Silti aiemmsita vuosista muistutti lapsuuden joulukoristeet, sekä rento meininki. Pukki oli käynyt saunomisen aikana, mutta nähtiinpä me kuitenkin punainen tonttulakki ikkunan takana juoksemassa! Lumi oli aivan innoissaan, ensimmäinen joulu kun hän ehkä jotain ymmärsikin. Saatiin ihania ja tarpeellisia lahjoja, kiitos niistä!Aattona perinteisesti tarjottava sapuska ei oikeastaan ole omaan makuuni. Pöytä oli silti katettu kivan monipuolisesti ja lapsiystävällisesti, jopa minä löysin syötävää ja sain mahani täyteen. En tiedä mitään jouluähkystä (paitsi suklaan osalta..) mutta siivu kinkkua, kalat sekä itsetehdyt lihapullat sekä perunasalaatti maistuu aina. Huomatkaa esillepano, Kemistä tilattu kokki ei osannut olla hifistelemättä viinirypäleillä,, Ihanaa ruokaa oli!

Aatto meni meillä siis kovin rauhallisesti. Kotona oltiin jo ennen kello kymmentä. Toivottavasti saadaan tuo Kemin tätikin kylään vähän useammin! <3

Olkaahan kuulolla huomenna, teille ois tulossa kivaa alekoodia kunhan saan kuvat kamerasta läppärille asti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...