tiistai 5. tammikuuta 2016

Imetyskoru ByPinja

Meille muutti hetki sitten eräs aivan ainutlaatuinen koru. Se on valmistettu BPA-vapaasta silikonista ja siinä on helposti auki napsahtava lukko. Se on meidän pienen Siran ensimmäinen helmi-nauha, jos nyt ei Kastehelmiä lasketa. Saatiin valita Pinjalta mieleisemme ja voi että se on helpottanut arkea pienin asioin.

Meidän imetystaival on kestänyt lähes puolivuotta. Se koki pienen kopsahduksen reilu kuukausi sitten, kun neiti ei oikein malttanut keskittyä. Raivarit, nipistely ja hiuksien vetäminen oli joka kertaista. Käteen annettu pieni lelu lensi kaaressa pois eikä sängylle vaakatasoonkaan meneminen enää auttanut.

Ulkona liikkuessa käytämme paljon Tula-kantoreppua. Se on nopea ja helppo tapa saada vauva kyytiin kun pitää juosta isomman perässä. Ensimmäiset kuukaudet menivät repussa söpösti nukkuen, mutta nykyään ne pienet kynnet löytävät taas äidin rintakehän. Kantohetken jälkeen rintakehä näyttää siltä kun olisin taistellu tieni läpi piikkipuskan.

Nämä tilanteet ovat kuitenkin lähestulkoon ohi, kun vaan Sira saa käsiinsä tämän korun. Nyt vaan odottelemaan niitä ensimmäisiä hampaita, siihen tämä on varmasti myös oikein passeli!Meille valikoitui musta koru ihanalla keltaisella yksityiskohdalla, Muovi on tosiaan niin pehmeää että huomaan pureskelevani tätä itsekkin.. Ja kylläpä se taaperokin oli hieman mustis vaikkakin päässyt jo asian yli pikkuhiljaa.

Nyt kannattaakin seuraavilla koodeilla tilata itsellesi tai vaikkapa ystäväsi vauva-kutsuille ihana piristys!

Osta 1 koru, saat -10% koodilla snowone10
Osta 2 korua, saat -20% koodilla snowone20
-alennus ei koske custom-korua


Pinja löytyy myös 

sekä tietysti kaupastaan

Koru saatu


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...