perjantai 29. tammikuuta 2016

Ihan vaan keskiviikko.

Otsikon kirjoitettuani en enää olekkaan niin varma ovatko kuvat keskiviikolta. Pakko kai niiden on olla, koska sinä päivänä käytiin kaupoilla Siran kummitädin kanssa ja ostin tuon kuvissa vilahtavan lounaani. Muina päivinä tälläviikolla ei ollakkaan hirveästi poistuttu kotipihaa pidemmällä kun oli sovittu kaikenlaista tänne kotiin.

Kotipäivät on ihania ja niitä on harvassa. Vaikkakin se että päivä menee siivotessa, ei illalla todellakaan näytä siltä. Nyt olohuoneen valtaa kaaos, kun kaivoin Siralle jemmatut seuraavan vaatekoon vaatteet esille käyttöä varten. Voi MITEN voi lapsella ollakkin vaatteita. Nyt lupaan etten hetkeen osta mitään. Onneksi kuitenkin suurinosa on saatuja sekä Lumin vanhoja..

Mä oon hirveen huono tekemään lounasta edellisenäpäivänä, ja kerrankin Lumille riitti vielä jämien jämistä kastiketta ja makaronia. Itselleni ostin pinaattikeittoa. Aamupäivän touhujen jälkeen kun ei kerennyt mihinkään parempaan. Pitäis tehä varmaan pakkaseen valmiiksi lounaita, ihan niinkun Sirallekkin.

Nykyään puolivuotiaasta riittää vähän seuraa isosiskollekkin. Ainakin sen ajaksi että saan tyhjättyä tai täytettyä tiskikoneen tai että ehdin purkamaan pyykit. Onneksi meillä ei vielä ryömitä tai kontata. Tällähetkellä isosiskon lempparijuttu on kynät ja värityskirja, mikä taas ei oo hirveen hyväjuttu pienemmälle.Pikkuhiljaa pitäisi miettiä työkuvioitakin ja ilmottaa jäänkö kotiin vai palaanko töihin. Onneksi jotain lomapäiviäkin on jemmassa niin kesän pystyn olemaan kotona. Ja vaikka mulla ois mahdollisuus jäädäkkin kotiin, niin onkohan musta siihen. Ja Lumi on syksyllä jo kolmevuotias, mahdanko keksiä hänellekkään enää viihdykettä. Nyt oikeestaan odotellaan vaan sitä, onko edessä muutto toiselle paikkakunnalle, se selkeyttää suunnitelmiä aika kovasti.Meidän arkijuttuja löytyy vähän paremmin Instagramista sekä Snapchatista, Käykäähän seuraamassa, molemmissa ollaan tunnuksella @klaraki

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...