tiistai 8. joulukuuta 2015

Löytöjä ja kaaosta

Hellurei! Päivä vaihtui jo keskiviikon puolelle. MITÄ IHMETTÄ meikäläinen tekee vielä hereillä. Tää päivä on ollu iltapäivään asti aikamoista suhaamista paikasta toiseen, enkä oo päässy yhtään rauhottumaan niin siks ei unikaan tule. Toiseks syy voi olla siinä että tuo mun kaksivuotias herätyskello avasi silmät vasta puoli kymmenen ja suvaitsi saapua herättämään mut ja vauvan.

Puoli kymmeneltä herääminen tarkoittaa tiistaisin vaan yhtä asiaa. KIIRETTÄ. Mutta arvatkaas, oltiin bussissa jo 9.57. Se miten siinä onnistuin jää arvoitukseksi, sillä ehdin jopa laittaa ripsariakin ripsiin. Juostiin siis syksyn toiseksi viimeiseen muskariin tyttöjen kanssa. Onneksi opettajan skumppapullo pysyi vauhdissa ehjänä. 

Muskarin jälkeen hypättiin bussiin ja kohti tuntematonta. Oltiin sovittu vauva-treffit Kaareen. Sielä sitten joululahjaostokset siirtyivät sivuun ja sain vihdoin uutta myös omaan vaatekaappiin. Oon tosi stressaantunut pukeutumisen kanssa tällähetkellä. Imetys rajoittaa sitä tosi paljon, vaikkei pitäisi. 


Käytiin vielä porukalla kirppiksillä ja teinkin pari löytöä. Se että oliko ne hyödyllisiä ei ole oleellista. Kotiin päästiin vasta ennen neljää. Tein nopeasti ruokaa jonka jälkeen tuijotettiin Pikku Kakkonen ja mä sain siivottuakkin sen aikana. Ilta vietettiin tyttöjen kanssa kotosalla ja taaperokin suostui sänkyyn mukisematta. Nyt nukkumaan! Huomena voisin vilauttaa teille vähän ostoksia, kiinnostaisiko? 

4 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...