tiistai 17. marraskuuta 2015

Jotain uutta.

Instagramin puolella (@klaraki) seuraavat ovatkin ehkä huomanneet että meidän kodissa myllätään. Vihdoin saadaan uudet lattiat, johan tässä kolmevuotta niistä haaveiltiin. Asutaan tällähetkellä aikamoisessa kaaoksessa, kun mies vaihtaa lattioita töiden sekä toisen lattiaprojektin lomassa. 

Lumin pieni huone saatiin sunnuntaina listoja myöten valmiiksi ja siirrettiin meidän sänky tänne. Tytöt saavat siis meidän entisen huoneen, joka on paljon isompi! Sängyn siirron jälkeen lattiaa jäi näkymään ehkä neliö, niin pieni huone on. Se ei kuitenkaan haittaa, kun ei tänne muuta tarvitakkaan. Vielä pitäisi tyhjentää tuo tauluhylly, mutta ehtiihän sen.Nyt mun pitäs lähteä hakemaan tyttöjen uutta mattoa postista, hitto kun on niin surkea ilma. Lumi skippasi tänään päiväunet eikö oikeen voida lähteä rattailla mihinkään ettei se nukahda enää tähän aikaan niihin. Onneksi kotonakin riittää puuhaa! 

Miltä näyttää lattia, vaikkei sitä hyvin kuvasta näekään! 

6 kommenttia :

 1. Uusi lattia on ihana! :) Tosi raikas ja kiva muutos.

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Tuosta sängystä kiinnostaisi tietää, mikä/mistä ostettu se on? Onko sängyn leveys 160 cm vai mikä? Entä tuo sängynpääty, onko se teille tehty vai onko niitä jossain myytävänä? Meillä myös hieman ahdasta, joku tuollainen ratkaisu vaikuttaa tosi kompaktilta ja kiinnostavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, se on Ikean Brimnes-kokonaisuus! Meillä on 160cm mutta saatavina myös 140 ja 180 :) sängynpäädynkin voi ostaa vaan erikseen jos ei halua sängyn runkoa. Vetää tosi paljon tavaraa sisäänsä! http://m.ikea.com/fi/fi/catalog/products/spr/59099155/

   Poista
  2. Minkäkokoinen väli sängyn alle jää? Pääseekö sinne kerääntymään pölyä, sinne ei taida imurin suulake mahtua?

   Poista
  3. Anteeksi vastauksen kestossa, on mennyt multa kokonaan ohi! Alle ei pääse i'urilla ja meidän sänky oli paikallaan n.9kk ennen siirtoa ja aika vähän pölyä oli kertynyt. Laatikot saa kyllä nostaen pois ja näin alta imuroitua :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...