keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Ihan tavallisia päiviä.

Arki kahden kanssa on aika kiireistä. Ja kiireiseksi sen tekee se, etten itse osaa pysyä paikallani. Kurkataan vähän meidän perinteiseen päivään! 

Aamulla Lumi nousee sängystä puoli kahdeksan aikoihin. Vielä muutama viikko sitten tämä aika oli KYMMENEN. Mutta aikaiset aamut on parantanut meidän päiviä huomattavasti. Päiväunille mennään nätisti ja illalla ollaan sängyssä jo kahdeksalta. Tietty eriasia on se että nukutaanko sielä.. Herättyä käydään vessassa pesemässä kasvot ja potalla. Sen jälkeen yleensä loikoillaan yhdessä tyttöjen kanssa meidän sängyssä vielä hetki. Syötän vauvan, luen Lumille kirjan tai leikitään jollain minkä se on raahannut mukanaan huoneestaan. Kun äiti saa silmät auki, siirrytään olohuoneeseen ja taapero saattaa saada jotain aamupalaakin. Aamuisin syödään yhdessä puuroa. 


Aamupäivät menee vauhdilla. Kaikki päivät ovat todella erilaisia. Aika usein käydään Siran kummitädillä, tai jollain muulla ystävällä. Samalla käydään puistossa jos on hyvä ilma. Tänään käytiin heti aamulla viemässä kirppiskamoja yhdelle ostajalle sekä sen jälkeen vierailtiin jopa kahdella eri ystävällä. Huomenna taas aateltiin viettää aamupäivä kotona siivoillen ja puolenpäivän aikaan lähdetään moikkaamaan työkavereita. Koska suunnitelmat muuttuvat aina lennossa, pakkaan Lumille aamuisin aina lounaan mukaan jos ei tullakaan kotiin vaikka niin olisi aluksi tarkoitus. 


Päiväunien jälkeen on yleensä isikin tullut kotiin. Silloin minä saatan ottaa pienet päiväunet, jos en sitä Lumin unien aikana tehnyt. Tai sitten siivoan, jos sekin jäi tekemättä aiemmin. Iltapäivällä tehdään yleensä ruoka josta riittää mulle ja Lumille seuraavan päivän lounaaksi myös. Ilta pyhitetään kaupoille, oman pihan hiekkalaatikolle sekä välillä ystäville, vaikka aamu onkin enemmän sitä meidän kyläilyaikaa. Iltaisin on kiva olla vaan perheen kesken. Kylvetään, kasataan legoja ja tanssitaan. 


Päivät ei tunnu pakkopullalta, kun niistä ei tee semmoista. 

Millaista arkea teillä vietetään? 

4 kommenttia :

 1. Teidän arki kuulostaa näin kirjoitettuna niin helpolta ;) Entäs ne itkuhuutoraivarit illalla, kun kumpikaan ei halua mennä nukkumaan tai isomman uhmailut ja pienemmän hammaskivut? ;D Tai sitten elämä on oikeastaan helpompaa kahden kanssa, kun on jo kokemusta ja ei stressaa niistä pienistä asioista. Saa nähdä, koska itse uskaltaa kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ei se helppoa ole! Kylläö meillä tavarat lentää ja molemmat huutaa samaan aikaan! Illat menee tällähetkellä todellahyvin (kopkop) ja hampaitakaan ei oo vielä tulossa!

   Poista
 2. Laitatko kaurapuuroon kanelia... 😂 😂 ny rupes tekee mieli kyl riisipuuroo

  VastaaPoista
 3. Laitatko kaurapuuroon kanelia... 😂 😂 ny rupes tekee mieli kyl riisipuuroo

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...