sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Pikkumuru 2kk

Aika menee niin lujaa että meidän pikkutypyhän on jo pikkuhiljaa lähemmäs kolmea kuukautta kuin kahta. Pistetääs nyt kuitenkin vähän muistiin että millanen kaveri tää oikein on ollut näin kahdeksanviikkoisena. En voi käsittää, juurihan me oltiin Kätilöopistolla ihastelemassa kolmekiloista pötköä! Nyt painoa on tullut jo pari kiloa lisää, sekä pituutta kymmenen senttiä! Ihan hurjaa, voihan vauvavuosi. 

Neiti Heinäkuu on isosiskonsa tapaan kovin lempeä tapaus. Yöt nukutaan hyvin, kerran herätään hörppäämään aamuyöstä hiukan maitoa jonka jälkeen maltetaan jatkaa unta vielä yhdeksään asti. Nukkumaankin mennään (vielä) nätisti. Turhia ei kitistä, mutta ääntä kyllä löytyy kun vatsa on tyhjä. Nyt ollaan hiffattu jutustelu sekä hymyjen väläyttely, huomiota haetaankin jo huudahdellen. 

Vielä en uskalla hurrata, että oltaisiin oikeasti saatu toinen helppo tapaus peräjälkeen.Sylissähän meillä viihdytään parhaiten, mutta varmasti kaikki tietävät ettei se joka hetki ole mahdollista sillä isompikin sisko tarvitsee haleja. Ja tietysti juuri pikkusiskon kiukun aikaan... 

Meillä ruokaillaan vielä täysimetyksellä. Hetki sitten hieman raivoiltiin, mutta sitkeällä jatkamisella se jäi pois yhtä nopeasti pois kun saapuikin. Imetykselle en ole asettanut mitään tavoitetta, vaikka toivonkin sen jatkuvan mahdollisimman pitkään. Mulla on tästä niin hyvä fiilis, viimeksi kun mentiin lähes koko aika osittain korvikkeilla ja lopulta kolmenkuukauden jälkeen siirryttiin niihin täysin. Kiinteät napataan matkaan luultavasti viidenkuukauden iässä, jos vaan kasvu pysyy tasaisena. 

Vaikka tämä on tuttua puuhaa, huomaan että esikoisen vauva-aika ja nimenomaan ensimmäiset kuukaudet meni aika sumussa. Nyt olen yrittänyt nauttia, eihän sitä tiedä ovatko nämä viimeiset meidän perheellesuodut pikkuvarpaat.  Ja nyt on niin HELPPOA! En muistanut kuinka helppoja nämä pienet voivat olla :D 


Löytyykö sieltä kaksikuisia? Joko alkaa luonne puskea esiin? 

4 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...