sunnuntai 4. lokakuuta 2015

MummolassaTälläkertaa hiukan kuulumisia edes hiukan reaaliajassa! Lähdettiin perjantaina mun äidille, muutaman kaupan kautta. Olin saanut päähäni erään DIY-projektin joten pakkohan siihen oli saada heti tarvikkeet. Lumista on tullut kovin reipas kävelijä, joten normaalin kymmenen minuutin kävelyvauhdin sijaan talsittiin tuttu reitti noin viidessäkymmenessä minuutissa. Mutta tottahan se on että kävyt ja kepit ovat kovin kiinnostavia vielä kaksivuotiaan silmin. Matkaa ei nopeuttanut se että neiti tahtoi myös kävellä puolet matkasta takaperin...


Kauppojen jälkeen käveltiin muutama kilometri vielä Kehäradalle ja hypättiin junaan. Lähijunan uusiutuminen on muuten helpottanu meidän liikkumista todella paljon! Päästään tosi sutjakkaasti kotoa Helsinkiin tai just mummolaan toisellepuolelle kaupunkia. Junan jälkeen jouduttiin matkustamaan vielä bussilla, johon jo hieman kiukkuiseksi päässyt taapero onneksi simahti. Päämäärään päästyä saatiinkin syödä rauhassa ja nauttia kahvit ennenkuin tehopakkaus taas heräsi! 


Ruuan jälkeen lähdettiin ulos kuluttamaan energiaa. Saatiin siivottua vähän pihaa, vaikka kova tuuli tiputtelikin lehtiä aina vaan enemmän juuri haravoiduille osiolle. Ehkä tässä oli kuitenkin pääasia raitis ilma ja yhdessäolo :) Vaikka meikäläisen raataessa hikihatussa oli mummo ja Lumi livistäneet trampoliinille.. 


Illalla mä pääsin vielä yksin saunaan. En edes muista viimekertaa, vaan aina on saanut olla edes korvat höröllä kuunnellen kaipaako joku. Onneksi on tämmöinen pakopaikka kotiarjen keskellä. Vaikka lapset kulkee aina tänne mukana, tuntuu tämäkin pieneltä irtiotolta arjesta, juuri sopivalta hengähdyshetkeltä.

 


4 kommenttia :

  1. meidän mammalla on tuossa parin kilometrin päässä ja on ihan parasta mennä sinne joskus lasten kanssa "lepäämään"! :) mamma leikittää taaperoa ja mä saan viettää laatuaikaa matildan kanssa, tai toisin päin. Jostain syystä myös neiti uhmis tottelee mammaa paremmin kuin äitiä ja päiväunillekkin nukahdetaan ilman tappelua..Luksusta! :D meillä muuten on myös in tällä hetkellä tuo takaperin kävely ja kävelylenkeillä bongataan kakkakasoja, ei keppejä :D:D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meillä ei vielä oo huomattu jätöksiä! On kyllä onni että mummola on lähellä!

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...