maanantai 12. lokakuuta 2015

Juhlanhumuinen


Hyvää syntymäpäivää rakas kaksivuotiaani! Viime lauantaina meillä siis juhlittiin, virallisena päivänä. Tälläkin kertaa juhlavalmistelut jäi edelliseen iltaan, mutta silti suurimmalta stressiltä vältyttiin. Kai. Saatiin juuri ja juuri tarjottavat valmiiksi, ja käytiimpä taaperon kanssa vielä suihkussakin juuri ennen h-hetkeä. 

Teemana toimi tälläkertaa värikäs sirkus. Olin ehtinyt jo kaavailla ties mitä musta-keltakoristeita tai muumijuttuja. Päätin kuitenkin viimetipassa vetäistä värisekasorrolla, olihan kyseessä lapsen syntymäpäivät! En näköjään koristeista ottanut kuvia, mutta löytyi tavalliseen tapaan niin ilmapalloja, serpentiiniä kuin viirejä.

Tarjoilussa mentiin ihan perusjutuilla.  Löytyi pitsaa kahdessa eri maussa. Lisäksi juustokakkua sekä muffinsseja sekä maailman täydellisin kermakakku pienelle kissafanille. Kiitos vielä I! Olet kultaa, koska taas leivotaan? Mulla on muuten vilautettavana tän kyseisen henkilön ristiäislahja meidän pikkuvauvalle. Kyllä jotkut vaan on käsistään taitavia! 

Hieman oli erimeiningit kun 1-Vuotis synttäreillä. Silloinhan jopa juhlamekko oli ostettu lähes puoltavuotta ennen juhlia. Nyt napattiin kaapista hyvin teemaan sopiva kolttu tuntia ennen juhlia. Mutta Marimekko toimii aina!  

Sankari oli niin innoissaan juhlista, huomiosta ja uusista leluista. Voisin vilauttaa niitä täälä bloginkin puolella, saatiin nimittäin ihan mahtavia ja tarpeellisia juttuja! Tarjottavaa jäi tälläkin kertaa ihan älyttömästi, kun juhlapäivänä aika moni kaveri joutuikin perumaan tulonsa. Onneksi oltiin sovittu rääppiäiset kummien kanssa seuraavalle päivälle! 


Onneksi kuitenkin synttärit on vaan kerran vuodessa. Nytkö onkin hyvä hetki aloittaa Siran 1-vuotis juhlien suunnittelu? ;) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...