lauantai 19. syyskuuta 2015

Voihan nimi!

Meidän prinsessa saa ensiviikon sunnuntaina vihdoin nimensä kasteessa. Ei olla mitenkäänpäin uskonnollisia, mutta jo Lumin syntymän jälkeen päätettiin kastaa tyttö kirkossa ja näin tietysti myös siskon kohdalla. Saa sitten vanhempana itse valita tiensä, minusta vaan eroaminen käy myöhemmin helpommin kuin liittyminen :) 

Nyt kun kaksikuukautta olen kuunnellut jokaiselta arvuuttelijalta että tuleeko meidän tytöstä Tuisku, Sade vai Suvi-Tuuli, on aika pistää pieni arvausleikki myös bloginpuolella pystyyn! Vihjeiksi  annetaan vaikka semmoisia, että tytön ensimmäinen nimi on nelikirjaiminen, mutta ei kuitenkaan luontoon liittyvä! Se ei muutenkaan tarkoita itsessään mitään. Toiseksi nimeksi tulee pieni sanaleikki yhdestä omasta nimestäni (joita Klaran lisäksi löytyy Anna ja Emilia). Molemmat nimet ovat tällähetkellä aika harvinaisia, mutta voin melkein lyödä vetoa että ne ovat varmaan vuonna 2015 syntyneiden top kahdessakympissä :DKeneltä siis näytän? Lähimmäksi tai oikein arvanneelle lähtee kiva pieni kosmetiikkapaketti palkinnoksi! 

11 kommenttia :

 1. Toinen nimi on ainakin Amelia tai Amalia :)

  VastaaPoista
 2. Hmmm. Isla tuli mieleen, tuntuu olevan kovassa nosteessa. Aiemman anonyymin ehdotuksesta tuli mieleen Amelie. Isla Amelie, sointuu ainakin omaan korvaan hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Saga Amelia tuli heti ekana mieleen!! :) Tosin tota Sagaa kyl vähän mietin(muistan kyllä), että oisko sittenki Isla? :D

  VastaaPoista
 4. Mä olen kyllä niin huono arvaamaan nimiä ilman vihjeitä, mutta toka nimi voisi olla Amelia :) Ja ekaksi nimeksi veikkaan että... Mila!

  VastaaPoista
 5. Toiset nimet Enna Amalia? :)

  VastaaPoista
 6. Sira etunimeks :) ja laitetaan vaik toi amelia mitä muutki ehdottanu tokaks :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...