keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Nimibileet

Nyt olisi aika katsastaa hieman meidän sunnuntaiseen kastejuhlaan. En jostain syystä osannutkaan hirveästi stressata kyseisiä juhlia, joten päästiin suht helpolla. Saatiin paljon apuja sukulaisilta, joten kun hommat oli jaettu tasapuolisesti sai viettää aika seesteisen sunnuntain. Mua alkujaan jännitti että saadaanko yhtäöän kuvaa otettua, Lumin ristiäisissä kun ns. viralliset jäi ottamatta. Onneksi muistin antaa jopa oman kamerani vieraille ja räpsyjä saatiinkin kivasti!Tarjolla meillä oli anopin tekemiä voileipäkakkuja, kala-, sekä kinkkutäytteellä. Suolaisena oli lisäksi äitini savulohipiirasta, joka katosi niin nopeasti että kuvakin jäi ottamatta. Vieraat tulivat kaikki lähistöltä joten ketään ei tarvinnut onneksi ruokia. Makean puolen hoidin yhdessä kummien kanssa. Pöydästä löytyi sitruunainen juustokakku mustikkaraakasuklaalla, sekä lisäksi mustikkapiirakkaa. Koristelin ensimmäistä kertaa ikinä sokerimassalla myös täytekakut, joiden pohja ja täyte tuli kummien käsistä. Sisältä löytyi siis vaaleaa kakkupohjaa sekä kuningatarvalkosuklaamössö. Oli superhyvää, olen elänyt sillä nyt alkuviikon.. 

Neitonen oli kovin rauhallinen koko kasteen ajan. Juhla alkoi kello kolmetoista, mutta hän nukahti jo kotona yhdentoista jälkeen. Malttoi hän avata silmänsä kello kolmen aikoihin kun juhlat alkoivat olla taputeltu, mutta ehtiihän hän juhlimaan vielä monet juhlat. 

Nimen kanssa taidettiin yllättää koko juhlaväki. Meidän perheeseen kastettiin siis tälläkertaa Sira Mianna. Kannattaakin muuten seurailla meitä Instagramissa nimimerkillä @klaraki, niin pysytte paremmin ajantasalla :) Kiitos vielä kaikille vieraille että saatiin teidät paikalle. Ja kiitos muistamisesta paketein, saatiin aivan ihania juttuja! 

6 kommenttia :

 1. Onnea kauniista nimestä pienelle tytölle ja perheelle! Saanko kysyä, mistä nimen juuret ovat? Toista nimeä jo avasitkin aiemmassa blogitekstissä, mutta kiinnostaisi tietää, miten päädyitte ei-niin-tavalliseen nimeen?

  VastaaPoista
 2. Ihan itsensä näköinen. Niiiin kaunis <3

  VastaaPoista
 3. <3 kaunis pieni

  Mua harmittaa vielki ku en syöny tota kakkua!! Xd hitto

  VastaaPoista
 4. Katselin noita ruokakuvia tekstiä lukematta ja mietin vaan, että mikähän taikuri sie olet, kun lauantaina vielä olit, että et ole tehnyt mitäää :D Mut joo sit luin. Hehhe. Ihan tosi kaunis nimi <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...