torstai 24. syyskuuta 2015

Kesken.

Tiedättehän sen tunteen kun kotiin löytyy kokoajan jotain kivaa ja uutta. Budjetti on tietty rajallinen ja suurin osa jää vain haaveeksi tai tulevaisuuteen. Koska olen tietysti nainen, on kaikki saatava heti. Onneksi taloudessa on myös järkevämpi mies joka vähän jarruttelee. Niinpä olen oppinut säästämään (kyllä äiti, luit oikein!) ja ostamaan pikkuhiljaa. Tällä hetkellä löytyy säästölipas niin keittiön hylkykköön kuin tv-tasoon. Yllättävän hyvin kertyy jo sillä kun taskunpohjalle kertyneet kolikot japaperirahat lykkää yhteen! 

 
Vaikka tuntuu että järjestys vaihtuu meillä viikottain, on meillä myös paljon keskeneräistä. Kehys on ostettu varmaan neljäkuukautta sitten. Eihän siihen ole vielä kuvaakaan mutta onhan se hyvä olla valmiina keskellä olohuonetta.. Lisäksi nykyinen tv-taso (voiko sanoa taso jos itse tv on seinällä?) kaipaa valkoista maalikerrosta. Ei mutta katsokaa! Oonko saanut jo koristeet valmiiksi Lumin lokakuisille syntymäpäiville? Ehei, sielä ne ovat vielä killumassa yksivuotis-juhlista :D

  

Taulut ollaan sentään saatu vihdoin, kahden ja puolenvuoden asumisen jälkeen seinille. Kyllä tämä tästä, eikö niin? 

Onko muille kertynyt koti-projekteja? Meillä on vielä suurin edessä, kun lattiat menee vihdoin pian vaihtoon! 

3 kommenttia :

  1. Tiiät kyllä... 😂 😂 hei mäki ehkä haluisin tsului tollei!! Helppo vaihella niitå sit yms!

    VastaaPoista
  2. Me ollaan asuttu nykyisessä kodissa 5 kuukautta, mutta tauluja ei olla vieläkään saatu seinille. Tää on mun tän hetken kotiprojekti, jonka voisi pikku hiljaa saada valmiiksi!

    VastaaPoista
  3. me ollaan asuttu täällä reilu vuosi eikä kaikki taulut ole vielä löytäneet seinille :D mä niin kovalla vaivalla repisin tapettia tasotin etten raaski reiiättää niitä, täytyy varmaan ostaa noita tauluhyllyjä jotta voi sitte rauhassa vaihdella tauluja :p meillä olisi lattiaremppa myös edess mutta vasta ensi kesänä, sitä kaaosta odotellessa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...