lauantai 12. syyskuuta 2015

Askel kohti ristiäisiä.

Otsikkkohan sen jo kertoo. Kaksi viikkoa niin meidän vauva saa nimen! Ristiäisiä juhlitaan kuun viimeisenä sunnuntaina ja viimeistään nyt olisi aika ruveta niitä vähän suunnittelemaan. 

Vaikka Lumin ristiäisistä on vasta pari vuotta, on kaikki taas niin kovin uutta. Olen kuitenkin saanut varatuksi kirkon ja myös sen ohella päivä on tietysti tiedossa. Kutsujakin tuli väkerrettyä eräs ilta yömyöhään ja tuossa tuo loppupino odottaa vieläkin postitusta.. Osa tarjottavista  on delegoitu kivasti jo muille, itse hoidan tälläkin kertaa makeat. Onneksi auttavia käsiä on paljon, kiitos! 

Meidän juhlasta tulee tälläkertaa hieman pienempi tilaisuus kuin kaksi vuotta sitten. Lokakuun puolessavälissä kun on aika taas juhlia kaksivuotiasta, niin päätettiin vähän jakaa rasitusta. Onneksi tarjoilutilaisuus saadaan järjestettyä tälläkin kertaa seurakunnan tiloissa ja siivous ja koristelu saa luvalla jäädä pienemmälle, säästyy äidinkin hermot, edes vähäsen. 


Oli mulla oikeesti jotain asiaakin, sillä tulin vilauttamaan tyttöjen ristiäismekkoja! Kappahl ei pettänyt taaskaan ja äiti pääsi valkkaamaan tytöille samanlaiset asut. Vauvan neule on äitini tekemä, se oli myös isosiskon päällä hänen kastepäivänään. 
Millaisia ristiäisiä teillä on vietetty? Saa linkata! 

10 kommenttia :

 1. ooioioi mitkä ihanat newbien mekot tytöillä <3 en malta oottaa että kuulen vauvan nimen!

  VastaaPoista
 2. Ihanat asut! Kappahlissa on kyllä niin nättejä lastenvaatteita :) meillä vietettiin ristiäisten sijaan nimiäisiä, mutta tässä juttua niistä: http://nellixo.blogspot.fi/2015/07/nimiaiset.html

  VastaaPoista
 3. Oi todella kauniit mekot. <3
  Meillä vietetään Minin ristiäisiä lauantaina 19.9. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat mekot! <3 Tsemppia ristiäisiin ja synttärivalmisteluihin! Elä stressaa liikaa :)

  VastaaPoista
 5. aivan ihanat mekot!<3 Pakko varmaan hakea meidän tytöille ihan muuten vain :p eikun siis korjaan, tytöt TARVII tälläset ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...