torstai 6. elokuuta 2015

Välineurheilua.

Niinkin arkinen asia kuin vedenjuonti aiheuttaa välillä päänvaivaa. Itse olen saanut kokea juomattomuuden kantapään kautta. Vuosi sitten olin saanut liian vähällä nesteellä hankittua toiseen munuaiseeni virtsakiven. Vaikka vaivaan liittyy myös sukurasite, on riittävä nesteen saanti kaikille tärkeää! 

Koska materialistina kaikesta voi tehdä välineurheilua, oli tähänkin hommattava asiaankuuluvat varusteet ;) Minulle ja Lumille saapuikin eräänäpäivänä ihan mahti paketti! Kyllä nyt kelpaa juoda raikasta vettä! Tuotteen maahantuoja Big small company  kertoo pulloista seuraavaa 

"Lasinen juomapullo on terveys- ja ympäristöteko. Lasista ei liukene muovisten tai pinnoittetujen teräspullojen tapaan haitallisia kemikaaleja, kuten BPA:ta, muita bisfenoleja, ftalaatteja tai PVC:tä. Lasi on hyvin pidettynä myös erittäin pitkäikäinen materiaali. 
Myymämme korkealaatuinen Lifefactory-lasipullo puhdistuu suuren suuaukon ansiosta täydellisesti, on  hygieeninen ja näet aina pullon sisällön. Silikoninen, muoviton suojahuppu antaa hyvän tartuntapinnan, sekä suojaa pulloa. Puhumattakaan juomien aidosta mausta, jota lasipullo ei muuta., kuten BPA:ta, muita bisfenoleja, ftalaatteja tai PVC:tä. Lasi on hyvin pidettynä myös erittäin pitkäikäinen materiaali. 

Myymämme korkealaatuinen Lifefactory-lasipullo puhdistuu suuren suuaukon ansiosta täydellisesti, on  hygieeninen ja näet aina pullon sisällön. Silikoninen, muoviton suojahuppu antaa hyvän tartuntapinnan, sekä suojaa pulloa. Puhumattakaan juomien aidosta mausta, jota lasipullo ei muuta."

Pulloja löytyy myös tuttipullon nokalla. Meillä kuitenkin ruokaillaan vielä pullosta kovin vähän, joten perheen pienin nauttii maitonsa tai helteellä vetensä Aventin lasipullosta. Lumin vanhat muovipullot olivat menneet aivan kamalan tunkkaisen näköisiksi, joten päädyttiin ostamaan kokonaan uudet vaikka ensin piti uusia vain tuttiosat. 8 kommenttia :

 1. Hihii, hyvä suhtautuminen vedenjuontiin! :D Usein tosiaan auttaa, jos uudistaa asiaan kuuluvat varusteet. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis tää oli NIIIIIB must hankinta! Mun juominen on näistä kiinni ;D

   Poista
 2. mulla on tällänen pullo ollut kuukauden päivät ja voi että rakastan sitä :D todellakin välineurheilua! ja ihanaa kun vesi on raikasta kun yöllä ei todellakaan jaksa nousta sängystä kun imetys laukasee kauhean janon :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sun blogista tän bongasin ja linkitinki sut tähän mutta muokkasin vähän kappalejakoa ja se onkin kadonnut postauksessa kokonaan! Kiitos siis sinulle!

   Poista
 3. Mä unohdan kans aaaaina juoda vettä! Ja sen huomaa. Ihanat pullot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on järkyttävää miten sen huomaa olossa! Kiitos Jenina! <3

   Poista
 4. Mä olen kuullut näistä lasipulloista - saako niitä myös tuttipulloina? Unotaisin varmasti pullon olevan lasia ja nakkelisin sitä minne sattuu! Tällainen pullo ei siis missään nimessä sopisi minulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa! Meille kotiutui semmoinen tänään hyvään lahjapussukasta ;) näissä on 12kuukauden takuu, en usko että hevillä hajoavat!

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...