maanantai 24. elokuuta 2015

Taaperon tavarat

Miten musta tuntuu että' Lumin huone vaihtaa jatkuvasti niin kalustusta, kuin värimaailmaa. Ollaan pikkuhiljaa siirrytty vauva-jutuista leikki-ikäisen juttuihin, niin sängyssä kuin säilytyksessäkin. Vauva-aikana riitti yksi lelukori olohuoneen nurkassa, mutta kasvavalle lapselle kertyy aika tiuhaan tahtiin leluja (ja vaatteita..) joten huone on mennyt uusiksi. Ensimmäisen huoneen löydätte täältä, ja toisen täältä. Haikeudella katsoin noita kuvia! Koska ollaan pärjätty noin vähällä tavaralla, ja KOSKA mun vauvasta on kasvanut näin iso.

Lundian lipasto oli maailman söpöin ja superkätevä pikkuvaatteille. Lumin ja sitä myöten vaatekoon kasvaessa, ei nuo pienet laatikot enää oikein riittäneet. Tilalle valkkautui Ikean Stuva, jota on helppo laajentaa lelujen lisääntyessä. Ollaan oltu nyt neljän kuukauden aikana todella tyytyväisiä! Laatikot imee itseensä käsittämättömän määrän tavaraa ja Lumin lelut mahtuvat tuohon isoon vetolaatikkoon!

Korkea kaappi taas kätkee sisäänsä Lumin vaatteet. Sisältä löytyy yksi hylly, tanmko sekä kaksi ritiläkoria. Kuvia napsiessa sielä kuitenkin vallitsi kaaos, joten järjestelmästä en kehdannut kuvaa ottaa, siitä kun ei selvää olisi saanut. Toinen musta-ovisistas vetolaatikoista kätkee sisälleen kirjat, toinen on vielä tyhjillään. Nyt olisi vielä aikomus saada hyllyjöä seinille.

MUTTA koska muutokset ovat hyvästä, ollaan taas vaihtamassa tästä pikkuhuoneesta meidän makuuhuone ja tytöt saavat yhdessä meidän nykyisen  ison makkarin, ei viitsitä vielä tänne mitään porailla. Syksymmällä onkin huoneidenvaihto edessä, sillä silloin vaihtuu vihdoin myös meidän lattiat!


4 kommenttia :

 1. Onpas kivan (ja kätevän!) näköinen tuo Stuva-sarja, voisi harkita omaankin kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee helposti myöhemmin vaikka vanhempienkin huoneessa! :)

   Poista
 2. Stuva on ihana! Ja teillä on tosi toimivan oloinen kokonaisuus! Tosta arkusta haaveilen meillekin mutta nykyiseen huoneeseen se ei mahdu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella kätevä! Teidän kokonaisuudesta itseasiassa innostuin :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...